Kızlar Mast yapsam günah mı çünkü yani sadece kendini düşünüyor buda benim canımı sıkıyor kendinin işi bittimmi tamam hersey
Kocam tatmin edemiyor
Üste kal
Kizlar buraya
Kullanici12345 benim de esim öyleydi basta sorun etmiyodum ama sonradan iyice abartmaya başladı 2 dk kendi isini görüp giderdi dokunmak yok vs. yok kadınların boşalabildiğini zevk aldığını bile bilmiyodum düşünün 🤦🏻♀️
Kullanici12345 günahmis keyfi yapinca,ama bu durumu esinle konuşsan daha iyi sonuçta cinsellik seninde ihtiyacin
Sonuçta bir ihtiyaç eşinle konuşmayı dene bence
Kullanici12345 bence eşinle konuş nasıl onların varsa bizim de zevkimiz var sonuçta eşimiz olarak mecburlar tatmin etmeye niye eşin varken mast yapasın ki
engin bende aynıydim eşimle konuştum ama anlamiyo salak gibi
perimasali802_ anlamiyo gülüyorum geçiyor
cakmamadonna denedim gülüp geciyo
sananee anlamiyo dalga geçer gibi gülüyor
Kullanici12345 işler senin istediğin gibi ilerlemiyorsa, oradan uzaklaş
Kullanici12345 🤷 zor ya umarım oda farkina varir
Kullanici12345 nasil yani gülüp geçiyor? Hiçbir şey söylemiyor mu ay nasıl Bir tavır bu ya
Bosunadelirmedik yok kiziyo bile hatta bana
Kullanici12345 kızmak nedenmis😃😃 şaka gibi ya
Kullanici12345 Eğer senin ihtiyacını görmezden gelip önemsemiyorsa sende ona göre davran.
Kullanici12345 ilişki bitince daha o senin yanından kalkmadan mast yapmaya başla.Görsün seni .Napıyosun derse rahatlamak istiyorum benimde boşalmam lazım de.Bi süre böyle yaparsın hala rahatsız olmazsa dildo almak istediğini söylersin onunla yapıcam sen yapmıyorsun çünkü dersin
Kullanici12345 sende ilişki sırasında çık üstüne surtun dur kendini boşalt onada heycan yapalım vermiyecem de girmek isteyince bırakma o zamn daha çok aziyorlar direk girmesine izin verme