Onunla anlaşmalı mı yoksa çekişmeli mi boşanmam daha sağlıklı olur avukat anlaşmalı bosanirsan görüş günleri mutlaka olur çünkü herşeyi anlaşmanız lazım dedi.
Kaç aylar oldu baba evine geleli yemin ederim ki evde hiç huzurum rahatım yok geldiğim günden itibaren hep bir laf söyleme hakaret küfürler etme vurma bunları çok yaşıyorum.babam ve kardeşimlerim geldim diye sürekli laf söylüyorlar küçük bir yerde yaşıyoruz ev işi tarla işi herşeylerini ben yapıyorum sadece hayvanları bakmıyorum korkuyorum süserler diye bide ineklerin sağımını yapmıyorum korktuğum için diğer konular herşeylerini yardımcı oluyorum bebeğimi sırtımı kangurunun içine koyuyorum bütün işlerini yapıyorum yine yararlanamıyorum sürekli gelmeseydin niye geldin git kocanın yanına elalemin çocuğunu neden getirdin bakamayacagin çocuğu getirmeseydin gibi ağıza alınmayacak laflar söylemesi beni çok üzüyor kardeşlerim beni vuruyor kızımı vuruyorlar babam hiçbir şey demiyor gelmeseydin kocanin yanından diyor bu adam neler yaptı baba diyorum hani delil yok adam her bayramda geliyor geziyor dedi bu adam beni düğün bile yapmadılar 2 yıl boyunca görev yaptığı ildeki eşyalı aile apartmanın da kaldım söylecek o kadar çok şey var ki baş olmaz komşular ablam falan sen ailemin kahrını iyi çekiyorsun başkası olsa burda durmaz ya evlen yada o adam tedavi olsun düzelsin birleşin diyenler oluyor ablam başkasıyla evlen diyor bende kimseyi güvenim yok evlilik düşünmüyorum neler yaşadım abla dediğim de herkes bir değildir kendini düşünmüyorsan bu çocuğu düşün bunun babaya ihtiyacı var senin bir durumun yok bu çocuğu tek başına nasıl bakacaksın dedi ailem de yani babam ve kardeşlerim o şahısla bir araya gelmemi istiyorlar zaten ailem bu zamana kadar bana maddi ve manevi konular da hiç yardımcı olmadılar rızkı veren Allah’tır önceden sosyal yardım parası alıyordum onunla geçim sağladım ama oda bitti artık olmayacakmış bundan sonra ne yapabilirim hiç bilmiyorum hep namazlarımı kılıyorum dua ediyorum Rabbime sığınıyorum elhamdülillah şükürler olsun inşallah bir gün herşey güzel olur Rabbim muhakkak ki temiz kalpleri bilir arkadaşlar benim için dua eder misiniz dualarınıza çok ihtiyacım var.