perimasali802_ Günaydın güzel peridemin kizlari 💗 Gününüz aydın neşeniz bol olsun 🌸 Napiyorsunuz bakalım?
melaykeeee perimasali802_ günaydın aşkımmmmmmm😍😍 Günümü musmutlu geçsin inşallah. Kuzum uyandı mama içirdim geri uyudu bende bi sigara kahve yapıp yatıcam 😍sen napıyorsun bakalım
Oluyorumanlasana perimasali802_ günaydın aşkım misafirim var bu sıcakta hiç misafir ağırlamıyor yatılı geldiler bı de 😂 sen nasılsın napiyosn
flankes perimasali802_ biraz geç oldu 😊 yine de günaydın 🥰biz kızımla kahvaltı yaptıktan sonra evi topladım anca bitirdim iyice ağırlaştım hafta sonu misafir gelecek onu düşünüyorum bu sıcaklarda ne yaparım diyen 🤔 tesettürluyum kıyafet giyinmek bana işkence gibi 🤭🤭😀
perimasali802_ melaykeeee günaydın 😍,annemin evinde yatili misafir vardı gitiler şimdi evi temizleyeceğiz canım 💕 benim bucurler 6 da ayaktaydilar 😂
karamelek21 perimasali802_ hahaha ama bizimki çift mesai,işteki bitince evdeki başlıyor😂,dünya yanmış kimin umurunda bnde kahvemi aldım şuan keyif yapıyorum işler az beklesin😂
flankes perimasali802_ Allah yardımcımız olsun canım, hamilelikte daha da zor oluyor dayanilmiyor gerçekten 🤕yanacazzzz 🔥🔥🔥😊bu sene daha da sıcak havalar
perimasali802_ flankes ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 💕 galiba yanacaz kızarmış tavuk gibi