• Muhabbet
  • Kızlar bı bakın lütfen (kumar) 😔

Hayırlı sabahlar hanımlar 🌼

Buraya böyle bir post açacağım hiç aklıma gelmezdi. Burda görüyordum eşim kumar oynuyor diye post acanlari çok üzülüp hep dua ediyordum megersem benim eşimde oynuyormuş haberimiz yokmuş 😔
Çok ayrıntıya giremiyorum çünkü baya uzun olur o yüzden özet geçmeye çalışacağım. Papara diye bir uygulama var bu yaşıma kadar ne duydum ne gördüm. Eşimin telefonunda gördüm araştırdım kumar yazınca kafam karıştı sordum ben oynamıyorum iş yerinde oynayanlar var onların hesabı kapatılmış o yüzden bana hesap açtılar bana yatıyor ben onlara gorderiyorum dedi yerden tabi. Ben inanmadım ısrarla sordum hep böyle dedi geçiştirdi. Arabamız vardı 450.000 TL’lik geçenlerde kredi kartı borcum var diye sattı uygun bir araba aldı üstüne kalan 170.000 TL ile de borçları ödedim dedi bende o kadar borç yoktu naptın parayı birikim yapacaktin geri kalan parayla dedim beni azarladı suç bastırdı bende sende mi oynuyosun o oyunu dedim ne saçmalıyorsun diye kızdı. Aradan bı kaç hafta geçti işten geldi sonra baya kötüydü halı ne oldu dedim anlattı bende oynadım borcu kapatabilir miyim sana söylemeden diye tekrar oynadım ve borç arttı dedi şok oldum kendine bişey yapar diye ne kadar dedim 250.000 TL dedi bende iyi tamam arabayı satar hallederiz sorun yok dedim. Sonra ailelerimize söyledi babası ve babam bı miktar para ayarladı 70.000 TL gibi eşim onu kredi kartından tekrar oynamış oraya oduycem geriyede 180.000 TL falan kalıyor dedi. Şimdi de arabayı satmaktan vazgeçti kredi çeker öderim falan dedi ama hala borcu ödediği yok ve çok rahat kafaya taksın demiyorum ama takmamasi da sıkıntı. Size sorum bu borcu nereden öğrenebilirim kızlar ? Böyle bir borç varmı onuda bilmiyorum çünkü görmedim. Nasıl oduyceksin nereye yatircaksin diyorum her yerden yatırım diyor. Telefonuna bakıyorum not yerine sürekli iban kaydediyor kime ait yazmıyor öncede böyle yazıyordu ibanlar oyuna atıyorum diyordu şimdi gene baktım dün iban kaydetmiş ibani wpden de gönderen olmamış msj dan da. Yani ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum oyunu halamı oynuyor yoksa yalan mı söylüyor benim bunu bulmam lazım bilen varsa ne olur yardımcı olun. Ben bu borca nereden bakabilirim nasıl öğrenebilirim.

Benim eşimde bağımlısı olmuştu kumarın, dövüldümde sövüldümde hep babası borçlarını kapatır yine kendisi oynardı ta ki geçen ay kendi anlayıp hiç kimse ona yardım etmediyi zaman çaresiz kalıp kumarı oynamadı. Bundan beter aileyi mahv eden başka bir şey tanımıyorum

aayhhh nerden bulaştı nasıl bulaştı bı anlasam hiç beklemezdim böyle biseyi bilmiyorum Allah hidayet versin sizinkinide kurtarsın tamamen

ESMERBOMBA_ vala herşeyi düşünüyorum artık bende canım buda aklıma gelmedi değil aslında bilmiyorum yapmaz diyemem

Kumar oynayan insan parayı kart hesabından oraya aktarıyor. Sen bilmek istiyorssn kime ne zaman nerden gönderdi diye banka hesaplarını kontrol ede bilirsin. Ben hep öyle yaptım öyrendim eyer ki yoksa o zaman başka bir şey var yalan söylüyor