Lelsie yapıyorum termal tayt giyiyorum bide pantolon tarzında hemde göbekten iliklemeli toparlayıcı tarzında diyette yapiyorum bu şekilde incelen var mııı kocamın köyüne gideceğiz veeee birkaç günüm kaldı incelmem lazımmmm yardııımm😬🙂🤩🤩🤩

Sevde_20 yaaa bende diyete girdim. Sadece karın için şuan spor yapıyorum. Hangi Leslie yapıyorsun benimde acil olmasa da hemen kilo vermem incelme lazım

yarentoo safece karnında mı fazlalık var lelsie 3 mil videosu var en yaygın olan 40 dakikaklık onu yapıyorum ben

yarentoo kac kilosun sadece gibekse bidaha hamile kalmadan ver balla 2. Den sonra cok zor…

Sevde_20 70 😒 birdaha düşünmüyorum ama tabiki bu göbekle sürpriz olsun bile istemem

yarentoo boyun uzunmus meme küçücük ama basen gibekvar işte

Sevde_20 termal tayt bende ise yaradi bide farmasiden su biberli chillili 2× effektli bi kremi var onu sürüyordumm tayti giyip spor yapiyordumm

Moonlight_ ya evet azim istikrar cok onemli ben hep duygularımla hateket ediyorum bazen yiyorum bundan uzaklasmam şart dedigin kreme de bakarım cnm sagol

Sevde_20 duygusal aclik kötü olan zaten 😐 rica ederim canim insallah sendede etkili olur istedigin sonucu alirsin 🙏🏻🌸

Sevde_20 ben varım her gün düzenli yürüyüş yapıyordum 46 beden pantolan giyiyordum 38 e düşmüştüm tabi şu an hamileyim geri aldım ama termal tayt kullandım o zanlarda yamuna markaydı diyet düzenli yürüyüş ve tayt ile 86 kilodan 65 e düşmüştüm 😱🥰

Sevde_20 kararlı ol ve sürdür gerisi geliyor tartıda eksileri görmeye başlayınca daha çok hırslaniyor insan ❤️