Srgzkdn Kızlar ben saçıma ombre yaptırmak istedim. Kaç tane yer araştırdım, önce fiyatları bin beşyüz gibi bir miktarla açıyorlar yanlarına gidince bu fiyat 4 bin 6 bin 8 bin falan oluyor. İşte şu işlemi yapacağız. Açıcısı cilası fiyatlar hep böyle deniyor. Bu doğru mu Ben saçlarımı ilk defa boyatmak istedim ama piyasayı da gerçekten hiç bilmiyorum. İşin piyasası mı böyle yoksa dolandırıyorlar mı?
etoile Srgzkdn saçın uzunluğuna ve yoğunluğuna göre değişiyor. Bak bende uzun zamandır araştırıyorum fiyatlar bu şekilde,,🫤
belladonna Srgzkdn Ben 6 ay önce ombreyi 1200₺ ye yaptırmıştım. Yıllardır gittiğim kuaför yapmıştı. 1 hafta önce tekrar sorduğum da 2500₺ olur dedi. Kuaför, saçın uzunluğu, bulunduğunuz şehire göre de değişiyor
melaykeeee Srgzkdn evet doğru aşkım ben 1 ay önce 5 bine yaptırdım saçlarım gür ve uzundu. Ama parasına değer çok uğraştırıcı işlemler. Öğlen 12den akşam 8e kadar sürmüştü
Coolness belladonna bella adres ver bizde orda yaptıralım kız bu fiyata saç kesmiyorlar artık 😂 çok uygunmuşşş 👏🏻
etoile belladonna Bella senin saçın seyrek mi ya da kısa mi? Senin dediğin tarihler ocağa denk geliyor değil mi? Bende o aralar saçımı kestirmistim işlemden geçirecektim hatirliyorsan o zaman bile kisacik saçıma 2 3 arası fiyat çıkarmıştı
meleksen1 Srgzkdn Evet doğru saç tipine göre fiyat veriyorlar, yakın zamanda arkadaşım yaptırdı 4 binden başlıyor demişler.
belladonna Coolness Belki de yıllardır hep aynı kişiye gittiğim için de bu fiyatı vermiş olabilir, veririm tabi :)
Cicekliperde belladonna aynen kuzum. Ben de Ankaradayken hep aynı yere giderdim. Saçım da çok ve uzundu. Yarı fiyatına yapardı ama kimseye söyleme derdi😂
belladonna etoile Evet, hatırlıyorum. Saçlarım ne seyrek ne de gür, çok uzun değil. Ben en son Ocak ayında yaptırmıştım piyasaya göre yine çok uygundu. Ben 4 senedir aynı kuaföre gidiyorum onun için de bana her zaman daha uyguna yapıyor, yine öyledir.