Sarahh21 momandbbabyy irem dericin böyle şarkısı vardı Yansın geceler , sabahıda söndürelim Beni yık ,beni yak, beni hapset İçine çek bebeğim
bendenguzelimivar perimasali802_ bu uygulamada ne kadar libidosu yüksek kadınlar var hayret ettim maşallah size 🧿😅 Ben henüz 21 yaşındayım ama kendimi yaşlı karılar gibi hissediyorum helede şu sıralar Amman tanrım 😅 Eşim isteyecek diye ödüm kopuyor🤦🏻♀️🥴😂
Elmasekeri bendenguzelimivar bazen bende öyle oluyorum yaaa 🤫🤭bakıyorum bana doğru geliyor içimden hayır hayır bugün olmaz diyorum 😄😄ama bi başlayınca da vuuuhuuu😋🤫😄🤭
Elmasekeri Tarkan -nazan öncel Deli deli sevişelim, ölüp bitelim Hadi o zaman, ne duruyoruz? Yürü o zaman, ne bekliyoruz? N’aparsan yap, beni al o zaman Benden günah gitti, yan o zaman 🤭🤫
kizatasozu perimasali802_ beybi ahh uhh unutamadigimsin uhh ahh hdhdhddh bilenler bilir en sexi kadın ve şarkısı 🤣🤣 Aaa kız aynı şeyi yazmisiz sonradan farkettim 🤣
ESMERBOMBA_ perimasali802_ dam üstünde un elwr tombul tombul memeler memeler baş kaldırmış kavuşmuyo düğmeler . 🤪
busenihicalakadaretmez Cicekliperde Zamanında anlamani bilmeyip saf saf pompalamasyon bu benim misyon diye sesi açıp dinlediğim bir şarkı öğrenmem geç olmamıştı ama 🤣🤣🤣
ladymomm perimasali802_ şarkı da dinlemiyorum evlendiğimden beri kız 😂😂 kocam ne dinlerse ona ayak uyduruyorum abzhhzjKa