Kizlar az önce instada bi pist gördüm yorumlara baktım en altta çıplak bı profil linkine sakin tıklama kucağına oturmak istiyorum yazmış profile girdim takipçi takip sıfır bı link vardı biosunda tıkladım ne göreyim birsuru çırılçıplak kadın fotosu isteyen herles girebiliyo üstelik şok oldum ya bı çocuk farketse orayi biraz ilerledim e posta istedi geri çıktım hemen ya inanamıyorum namussuzluk yapmak bu kadar kolay ve normalmi gerçekten ve çıplak kadınların yuzude görünüyordu ve uyarı yazısında bu sahislari tanıyor iseniz gizlilik koşulları sebebiyle kimseye söylememelisiniz fln bence bu lar başkalarının yüzünü o kişilere fotosop yapmış çünkü kimse anadan doğma kendini çekip herkesin gorucegi bı yere paylaşmaz kendini dime Allah’ım sen koru bizi böyle şeylerden neler yapıyorlar yaa çok sinirlendim valla

gizew 7pisligin bu kadar kolay ve serbest yapıldığını bilmiyodum gerçekten benim ailemle kızımla fotom vardi instada sonra o hesap çalındı resmimide silemiyorum napican bilmiyorum silebilsem keşke onun haricinde paylasmadim hiç wpde paylasirim ayda yılda bir oda ve en kotusude kocaların bu hesabı keşfetmesi korkunç degilmi 😬

Ayyy şuan korktum hayatımda hiç Instagram kullanmadim ama dediğin gibi fotosohp yapılıyorsa ayy Allah korusun.
    Öyle zihniyeti pis sapik insan var ki onları anlamak bile istemiyorum pislikler

Medusa vala ben görmedim burda o kadar açık çekip attilarmi gerçekten. kız aklıma şey geldi bı ara ben buralarda yeniyken bı kız benle muhabbete girmişti işi abartmisti en sonunda plastik penis almış kendine kocası tatmin etmediği için gizlı gizli alıp kullanıyormuş bana bahsetti özelden konuşuyorum bı baktım banyoda içine sokmuş bana attı poposu fln görünüyordu orası gorunmuyodu içindeydi ama sonra ben dedim abartmadinmi biraz kız bidaha ne yazdı nede gördüm o ilkdi ve söndü hahaha daha görmedim burda kimsenin seyini kullanıcı adını da hatırlamıyorum yaa

4evlatanasi bence öyle çünkü belli bı miktar parayla bı uygulama sayesinde tanıdığın tanimadigin bütün numaralara ulaşabilirsin yani wp de paylaştıklarını bile görebilirler

llanjalee hesap değiştirip aramızda gezdigine eminim yanioyle hissediyorum
          Mesajımı görüyorsan kizce kusura bakma daha fazla içinde tutamadım 🤭