belladonna bekliyorum 💃💃🤪🤪
Diyetlendimm 🧚♀️
belladonna kız o daha da kas yap diyor 😂😂😂 tabii şu an orada görünen kas oranından dolayı bir sporcu gibide değilim canım 😂 kas yaptıkça sıkılaşırmışım, kas alarak sıkılaşmak daha güzelmiş o yüzden kas almadan sıkılaşman zor olur diyor 🤔 cidden şu aşamada özel hoca tutup doğru şekilde sonuca ulaşmak isterdim evde bir hedef tutturmak o hedefi de doğru şeyler yaparak ulaşmak zor ya 🫠
belladonna sıkılaştım da daha da yolu var bence bir 55 olursam sadece yağdan yakıp kas kütlesi artırmadan sıkılaşırsam istediğim incelikte hisseceğim. Ben genetikten dolayı kollardan ve basenden direkt kilo aldığım için kollarımdaki sarkma tam gitmiş değil o rahatsız ediyor zaten. Göbeğimde de yağ yok deri dokum biraz yumuşak. Çok şükür göbeğime de laf etsem isyan etmiş olurum ya. Ben birisinin göbeğini görmüştüm de kendi göbeğime sarkık dediğime utanmıştım. Kadın resmen buruş buruş olmuştu doktor bile gerdirme ameliyatı olmadan düzelmez demiş ona
ladymomm yapmam ben öyle şeyler 🫂❤️
ladymomm
Eşin öğrendiklerini sana anlatsın evdeki eşyalarla sporunu yap lady sen de 😅
ladymomm
Bu göbek işi gerçekten çok zor iş Ya. Mesela bende yüzümden kilo alıyorum direk yüze çalışıyoruz 😅
belladonna benim kocamın tek hayrı kendine 😂 git hocana bunu bunu sor öğren diyorum nasıl sorayım diyor ahhahaha
Oluyorumanlasana Valllahi az fena değilsin başka postlarda hiç öyle demiyorsun ama aşk olsun sana 🥲
belladonna yüze almak güzel bir şey ya ben en çok zayıflayınca yüzümden gitmesinden korkuyorum 😂😂😂
yarentoo o zaman 2 yaşından dolayı yüklenmiş aşkım. Bu dönemde ekrandan olabildiğince uzak tut cidden aşırı derecede hırçın yapıyor çocukları. Nasıl bir şeyse artık anlamadım bende. Oyalanacağı oyuncaklar alabilirsin istersen ama birleştirmeli oyuncakları seviyorsa öyle şeyler al bayağı oyalıyor. Mıknatıslı oyuncaklar al dolaba yapıştırsın mesela. Birde şey var şekiller var onları ıslatıyorsun suyla duvara cama dolaba her yere yapışıyor kuruyunca dökülüyor suyun içine koyunca içinde yüzüyor çokta ucuzdu fiyatı suyla oynamayı seviyorsa onu da alabilirsin bak