Zamansiz_ Ask_hosmus bacaklarim bittiki aldiginda ayni anda kolada bacagada kullan istersen bikini ve koltuk altina hepsini ayni anda basla yani ben sadece bacak yapmistim bitti bacaklqr tum vucut yapsaydim simdiye onlarda biterdi🥲🫠
Ask_hosmus Zamansiz_ bişey kaybetmem yaa alayım bence bu kadar övdüğüne göre 😂 kıl yapın nasıl gür mü
Ask_hosmus simonedebeauvoir yok maalesef bu yardımsızlık yoruyor zaten beni , herkes kendi halinde kendini düşünüyor diyin sen anla
simonedebeauvoir Ask_hosmus ah be kanka yardımsız 4 çocuğa nasıl bakıyorsun şurda Müge Anlı gibi çıldırırım bak 🤣
Ask_hosmus perimasali802_ yok maalesef kimse bakmak istemiyor, bırakıyorum mesela 1 saat sonra arıyorlar durmuyor diyorlar gidip alıyorum
perimasali802_ Ask_hosmus anladım canım,banada oyle yapıyorlar maalesef bnde bırakmıyorum kimseye eşime birakrim müsait bir zamn olunca
selennnx123 Ben öncesinden lazerliyiö doğumdan sonra eskisi kadar olmasa da yine çıkmaya başladı ve satın aldım bu arada kıl konusunda takıntılıyım daha az çıkmasına rağmen 2 hafta da bir ağda yaparım ama cihazı aldığımdan beri çok memnunum
Ask_hosmus selennnx123 yok yok alayım ben bence , sırtımda da tüy var kötü değil ama tüy işte onlarda biter mi ki acaba
perimasali802_ Ask_hosmus cvp verme sende 😂yap üstüme sal bakmaya gelince durmuyor ee biz nasil bakıyoruz peki bütün gün 🤣