ygm_r00 off maalesef annemizin babamizin istedigi dort dörtlük çıkmıyor. Kimileri şey görüyor mesela iste anne babanin istedigi kisiyle evlenirsen mutlu olursun ama anne babanin istemedigi kisiyle evlenirsen çile cekersin.. 18 yaşımda bir anda benim haberim olmadan patt görücü geldi direk abimi aradim koş görücü geldi bana diye. babam cok istekliydi tanıdıklar diye ay zaten tipim hic degildi ya istemedim çünkü yanimda amcam gibi duruyordu bi yandan.. cocuk numarami istedi telefonumun şarjı yok diye bahane ettim kağıda yazdi verdi elime.. gittiler evden bende kağıdı yırtıp istemiyorum baba dedim ve babam köpürdü tabi delirdi yani abim de vermiyorum ben kardesimi dedi bi cocuga bak bide şuna bakk dedi babam sen karışma dedi abimde sesini yukseltti ne demek karisma ben de bu evde yaşıyorsam karismaya hakkimmm var dedi..adamin yazdigi numarayi da yırtıp yere attim.işe gidiyorum ama allahim ablam , annem iş yerimin kapısına dikeldiler kabul et kabul ett diye.. ablam bak görüyorsun beni borçlar yuzunden altinimi bozdurdum adamin işi var, gücü var diye bit bit konustular durdular istemiyorum dedim hep.. babam yırttıgim numarayi birleştirip adami arayip bize cagirmis mecbur yuz yuze gelip konustuk artik o kadar cok bunalmistim ki goruseyim dedim .. otururken montumu hic cikarmadim tabi atkim felan ustumde gerildigim icin sicakladim cikardim bi anda bana goguslerin işte cok guzel tam benim sevdigim gibi felan dedi ben şok. O yasima kadar kimsenin eli bile elime değmemiş bi anda bunları duymak beynimden vurulmuşa çevirdi beni direk iliskiyi kestim… görüşmediğimi soyledim bizimkilere babam ablami arayip iste ne yapti bizimki yanlis bisimi yapti cocuga felan dedi ben kimseye bisi demedim tabiki en son anneme dedim boyle boyle oldu sapık bu dedim.. sonra sevgilim oldu babam köpürdü tabi delirdi duyunca bende patladım bune dedim ben senin istedigin biriylemi evlenecem yaa dedim evettt diye bagirdi bana benim istedigimle evleneceksin dedi. Kusura bakma da senin istedigini de gördüm ben sapık cikti bumu senin istediklerin dedim ve susturdum babamı orda.. ben yaşıyorum bu hayati her gece ayni yastiga ben başımı koyacam her sabah uyandigimda gözümü actigimda yanimdaki adami benn gorecem ayni evde ben yaşayacam sen degill dedim.. eşimle ayrılmam icin babam cok seyler soyledi ufff yani hatirlamak istemiyorum ya cidden. Sokaklarda beklerdi babam beni işten eve donerken yolda yakalardi beni caymam icin saatlerce konuşurdu eşimi yeri geldi kapidan kovdu kavgalar ettiler eşim babama mesaj atti kovsan da kapida yatacam babacigimmm derdi.. babam istemesede çabaladık evlendim eşimle simdi dunyalar tatlisi 7 aylik kizim var. 2 senedir evliyiz ve ömrümün en güzel zamanını esimle yaşıyorum illaki mutsuz olduğumuz oldu, kavga ettigimiz, boğacak raddeye geldigim, evden kovdugum, bosaniyorum senden dediğim ama hepsi geçiyor bi daha gelsem dunyaya yine onu tanimak isterim. Bu hayat senin kimseye karışmasına izin verme ablacım. Dogru yada yanlış sen karar ver yanlis yapilir yanlisi olmayan ınsan yokkk yanlis yapacaksın elbette ders cikarcaksin ama sevmedigin biriyle babanin zoruyla evlenme gerekiyosa kac git