LiTeraRy
@ygm_r00 canım bazen baba lafı dinlemek gerekiyor. Bende de hemen hemen aynı olaylarımız.(eşimle akrabayım)Sevdiğimle evlenemedim babam vermedi .Eşim hem matematik öğretmeni,hem kendi şirketi var müteahhitlik yapıyo hemde galerisi var. Ama parası zerre umrumda olmadı sonra babam dediki “hersey aşk degil hersey para kızım ,paran varsa mutlusundur dedi yoksa mutlu degilsindir bana bak ay sonu getiremiyorum, eger bunla evlenirsen bir dediğin ikilenmez dedi”sonra baktım o sevdiğim asgari ücretle çalısan biriydi. Mantık evliliği daha doğru geldi ve 20 yasındaydım (eşimde benden 10 yas büyük) evlendim sevmeyerek, ama sonra zaman geçtikte cok sevdim , aşık oldum.Sımdı 2 sene oldu cok sukur iyiki sevdiğimle evlenmemişim diyorum . Hem cok seviyorum hemde her istediğimi anında alır yapar. Sana akıl verebilecegım sey cok diretmemelisn. Belki hakkında hayırlısı budur. Sevdiğin hemen maddeye mi başlamıs höh yani cok ters bunlar bana🤦♀️Sımdı ki nişanlının hareketlerine bak eger kötüyse annenle konus .Baban zaten arastırmıştır kötü olsa verirmiydi? Canım senın sevdiğin mutlu etmez, seni seven mutlu eder😌