Kızlar bu ürünleri kullanan memnun kalan varmı bide büyük göğüslere göre uygun mu bu ürün merak ediyorum

rabissa ben cok kullanıyorum özellikle yazları nerdeyse sadece bant kullanıyorum 2 türde kullandığım var böyle bildigin koli bandına benzer olan var onunla büyük göğüsler sekilde verebiliyor mesela annem öyle kullanıyor ben ise diyelim ki sırtı veya gogus ortası acık bisey giydim tersine bantlıyorum sekil veriyorum digeri de sadece uca takılan bantlar bunlar hemde acısız oluyor hep soruyorlar ne giydin hic belli degil diye cok cok memnunum hatta o kadar para verip alıyordum markalarınkini sonra shein denedim ve dedim ki neden o kadar para vermişim digerlerine acısız mükemmel kapatan sanki hic bisey takmamıs gibi duran bisey stoklu stoklu alıyorum resmen özgürlük bu arada benim göğüslerim de cok kücük degil

Rouge benim dediğim bant seklinde olanlar yuvarlak olan silikonları hic sevmiyorum

Eskobar valla seni gorunce inanmazsın belki abartı gelir ama sanki kardesimle uzun zaman gorusmemişim mesafeden de şimdi kavusmusuz mutlulugu sarıyor beni❤️

rabissa Ben açık giydiğimde devamlı bant olandan kullanıyorum çok iş görüyor memnunum. Bu kulaklı silikonları veya yuvarlakları kullanamıyorum, aldım bir defa denedim onda da silikondan iğrendim,böyle nasıl anlatayım o tarz şeyleri elleyeniyorum meraktan aldım😄tabiki kullanıp silikon modellerdende memnun olan var

Rouge 90 beden gogsum de emin olamadım birde linkini atabilir misiniz rica etsem

rabissa 90 bedense bant olur bence benim dedigim shein aldığım olmaz