perimasali802_ Ne hissettiğimizi pişman olduğumuz herşeyi buraya yazalım bir pismanlik postu 🫂 🥺 sadece okul okuyamadigim için pişmanım keşke biraz daha direnseymisim 🥲
karsugunes perimasali802_ Bende çok istedim okul okumak ama imkanlar el vermedi o zamanlar çok büyük pişmanlık ve isteklerim vardı okul için onun dışında ilk başlarda eşimin güvenini önemsemeyip kaybettim bu benim en büyük pişmanlığımdır😕
perimasali802_ karsugunes bnde imkan vardi aile arkamda durmadi annem hariç herkes karşıydı 😥 Neden noldi eşinle güvenin ozel degilse tâbi
gizew perimasali802_ geçmişe bakmıyoruz bebiş,ana odaklanıyoruz. Sağlığımız yerinde,evlatlarımız yanımızda. Geçmişe bakmak kimseye fayda sağlamamıştır şimdiye kadar..
karsugunes perimasali802_ Benimde imkanım vardı gayet başarılı bir öğrenciydim hemde tabiki ailem arkamada durmadı eşim ise yapma dediği şeyleri önemsemeyip yaptım
Moonlight_ perimasali802_ evet 2:1 yenildik .. Ilk gölü biz atmistik nasil sevinmistik kursagimizda kaldi sevincimiz 😪
Oluyorumanlasana perimasali802_ pişman olmadığım şeyleri yazayım o daha kolay çünkü yok 😂her anım olay pişmanlık