Sutlucikolati @lavinia05 kız senin paylaştığın eski postta gördüm merak ettim 🤣 hepinize soruyorum bu arada 😅 her banyoda kese yapiyor musunuz ? Bazilari yapma demişte ee vücud kirlenmez mi o zaman ? 🥲
Bubenimoykumm Sutlucikolati haftada bir yapmak yeterli hergün yapılmazki yapsan da vücudunu tahriş etmş olursun
lavinia05 Sutlucikolati merhabalar❤️👋🏻 yalan olmasın her gün yapamazam da haftada 2 kez dahi olsa bol keseli bir banyoyu tercih ediyorum 😊 ps: ben olmasan bile postlarımın akılda kalması peki😂
Oluyorumanlasana Sutlucikolati yazın buz gibi suyla banyo yaptığım için kese uygulasam da kir çıkarmıyor kışın Kaynar su ile derimi yüzüyorum 😂 yaz boyu idare ediyor bence
lavinia05 Sutlucikolati her gün yapılması pek tavsiye edilmiyor haftada iki gün yeterli geri kalanı günleri de lif yap oda iyi geliyor duş jeliyle
perimasali802_ Sutlucikolati bacaklarimi mejbur yapıyorum sert olursa zatne tahriş olur ki sonradan nemlendirici sur missss😍
Moonlight_ Sutlucikolati haftada 1 kere yeterli cünkü diger türlü vücutun koruyucu tabakasina zarar verirsin nem kaybinada sebeb olur
Moonlight_ perimasali802_ allah allah nasil Batik oluyor 🤔 ben lifliyorum keseyide haftada 1 yapiyorum
perimasali802_ Moonlight_ lif ben yapıyorum ama bacaklarıma kese yapıyorum lazerden once daha çok olurdu lazer olduktan sonra seyreklesti ama yinede var