Merhaba kızlar. Doğum yaptım 6 ay oldu. Hamile kaldığımda doktor 3 ay ilişki yok dedi. O günden beri eşimle beraberlik yaşamadık. Bebek olunca benden uzaklaştı ama sadece seks anlamında uzaklaştı. Hamileyken yapamayacağını çekindiğini söyledi böyle olan bir çok erkek var o yüzden hamileyken buna takılmadım zaten canımda burnumdaydı. Neyse, doğum yaptım 6 ay oldu hala tık yok. Sadece bir kez konusunu açtım ve bana borçları olduğu için hiç bi şeye odaklanamadığını geçici bi süreç olduğunu söyledi. Bende zorlamadım ama artık bu konu canımı sıkmaya başladı, insan hiç mi istemez önceden her köşede beni sıkıştıran adam çok ateşli bi ilişkimiz vardı. Nasıl bu noktaya geldik anlamıyorum. Kocamın şehveti şefkate döndü anlayacağınız, bu konu dışında hiç bir sıkıntımız yok. Uzun oldu kusura bakmayın önerilerinizi bekliyorum 🙏🏻🫶🏻
Eşim bana yaklaşmıyor
gizew heyttt be her konuda da bilgisi olmaz insanın 😇
kleopatranizzz Utandırma beni,çocukları leylekler getirdi diyen ateşli bir hatun geliyor aklıma..
gizew Ay yok o ateş 2 çocuk yapana kadarmış jhgkgkhkg daha birsey beklemeyin benden 😅
kleopatranizzz Birgün ortaya çıkacak o ateşin 😂
gizew Aldım kabul ettim ahahha
kleopatranizzz Yakın takipteyim 😄
gizew sakın bırakma 🫠
kleopatranizzz bırakmam 🫂
tutu17 aynı durumu bende yaşadım hamileliğim çok zor geçti doğumdan sonra da kırkım çıkınca birlikteliğimiz oldu sonra bi mesafe girdi aramıza bebeğimde kolikti ve biz hepten kopmuştuk birbirimizden en sonunda benim canıma tak etti ve gece yatağa geldiğinde uzun uzun konuştuk ne oldu bize diye ki biz bebek uyuyunca bile birbirimizle muhatap olmuyorduk ayrı uyuyorduk ama en sonunda konuşarak çözdük bence doğumdan sonra her erkeğe bir şey oluyo sanki biz değilde onlar lohusalık yaşıyolar sizde eşinizin üstüne gitmeden sakin sakin konuşun bence seni özledim bizi özledim neden böyle uzaklaşıyorsun gibisinden umarım düzelir ilişkiniz ❤️🩹
tutu17 hic mi izinli gunu yok ? Bi yarim saatini sana ayirsin 6 ay diyorsun yani cok fazla