Merhaba kızlar. Doğum yaptım 6 ay oldu. Hamile kaldığımda doktor 3 ay ilişki yok dedi. O günden beri eşimle beraberlik yaşamadık. Bebek olunca benden uzaklaştı ama sadece seks anlamında uzaklaştı. Hamileyken yapamayacağını çekindiğini söyledi böyle olan bir çok erkek var o yüzden hamileyken buna takılmadım zaten canımda burnumdaydı. Neyse, doğum yaptım 6 ay oldu hala tık yok. Sadece bir kez konusunu açtım ve bana borçları olduğu için hiç bi şeye odaklanamadığını geçici bi süreç olduğunu söyledi. Bende zorlamadım ama artık bu konu canımı sıkmaya başladı, insan hiç mi istemez önceden her köşede beni sıkıştıran adam çok ateşli bi ilişkimiz vardı. Nasıl bu noktaya geldik anlamıyorum. Kocamın şehveti şefkate döndü anlayacağınız, bu konu dışında hiç bir sıkıntımız yok. Uzun oldu kusura bakmayın önerilerinizi bekliyorum 🙏🏻🫶🏻

tutu17 bu konu dışında hiç bir sıkıntımız yok

Evlilik için önemli bir sorun bana göre.Sonuçta sizin de ihtiyaçlarınız var ve bunu açıkça eşinizle konuşmalısınız.
    Nihayetinde hepimizin sorunları ve telaşları var..

tutu17 bu arada yoğun bir iş hayatı var uzun saatler ve stresli bir işte çalışıyor. Şimdi konuşsam bahanelerinin arasında buda olur eklemek istedim.

gizew bende bir borcu var diye bu kadar stres olmasına çok kızıyorum öyle yüklü bi şeyde değil harcamalarımızı vs etkileyen bir durumda yok

gizew şimdiye kadar öyle bi problem yaşamadık dediğim gibi çok renkli bi seks hayatımız vardı. 🥲

tutu17 Açıkça konuşun bence.
            Mastürbasyon yapıyor ve buna sizin hamileliğinizde alışmış olabilir.Erkeklere daha kolay geliyor nedense.

gizew Ay yok o ateş 2 çocuk yapana kadarmış jhgkgkhkg daha birsey beklemeyin benden 😅

tutu17 aynı durumu bende yaşadım hamileliğim çok zor geçti doğumdan sonra da kırkım çıkınca birlikteliğimiz oldu sonra bi mesafe girdi aramıza bebeğimde kolikti ve biz hepten kopmuştuk birbirimizden en sonunda benim canıma tak etti ve gece yatağa geldiğinde uzun uzun konuştuk ne oldu bize diye ki biz bebek uyuyunca bile birbirimizle muhatap olmuyorduk ayrı uyuyorduk ama en sonunda konuşarak çözdük bence doğumdan sonra her erkeğe bir şey oluyo sanki biz değilde onlar lohusalık yaşıyolar sizde eşinizin üstüne gitmeden sakin sakin konuşun bence seni özledim bizi özledim neden böyle uzaklaşıyorsun gibisinden umarım düzelir ilişkiniz ❤️‍🩹

tutu17
              Her ne kadar kendi içinde stresli bir dönemden geçiyor olsa bile sizde stresli bir dönemdesiniz. Sizin için de illaki zor geçiyordur. Ona rağmen cinselliği düşünebiliyorsan, bir erkek hayli hayli düşünür. Açık açık konuş, kendi ihtiyaç duymuyor diye seni de yoksun bırakamaz.

tutu17 hic mi izinli gunu yok ? Bi yarim saatini sana ayirsin 6 ay diyorsun yani cok fazla