perimasali802_ kkeelleebbeekk normalde nasıl alıyorsun canim Hem bastırmadan üstünden yavaş gec zaten anlarsın alındığını
perimasali802_ Smartlady epilasyon makinesi hem cımbızli hemde tras olma ozeliyide var üç farklı basliktan oluşuyor
perimasali802_ Smartlady ben çok kullandım makinem halende var İslak iken kullanmadım hep kuru kullandım 😂bozulur diye ama ladymomda islak kullanmış Gayet güzel yani
ladymomm Smartlady Peri aşkım açıklamış, bana bırakmamış 🤗 Dediği gibi ben ıslakta kullandım. İlk etapta bir acıtıyor ama aldıkça bölge uyuştuğu için dayanıklılık artıyor ve acı hissi pek olmuyor. ❤️
perimasali802_ Smartlady fotoğraf atmaya çalıştım olmadı link nasil atılır bilmiyorum internetten Sen Trendyol dan yaz Philips epilasyon makinesi çıkıyor canim
enerciiiii Oluyorumanlasana gecen göbeğindeki tiylerj alayım dedim agdayla boncuk ağda diğer bölgelere lazer yapıyorum Allahtan gerdirmemw rağmen o acıyı unutmuşum herhalde yapamadım yarım bıraktım
Oluyorumanlasana enerciiiii bnm öyle derdim yok şükür ya😂 kol bacak koltuk altı özel bölge dışında yapmıyorm