Kızlar ben 26 yaşındayım 7.5 aylık bebeğim var doğum yapmadan önce ilişkimiz cinselligimiz güzel gidiyordu hamile kaldım 6 aya kadar ilişkimiz yine oldu sonra ara verdik dogumdu kirkimdi derken ara verdik kırkından sonra cinselliğimz oldu ama istek sıfır ve yaparken acı çekiyorum zevk alamıyorum istegimin olmadığını eşime de soyledm macun aldm olmadı ne yapsam bilemiyorum eşimi ihmal etmek istemiyorum daha genciz çünkü muayene olmaya da korkuyorum alttanmi muayene ediyorlar? Napicm blmyorm ☹️
İsteğim yok ağrı cekiyorum lütfen bakarmisiniz napmaliyim 🥺
gultenmhmt
Normal doğum mu oldun? Bende normal doğum oldum 3 dikişim vardı ve ilişkiden korkuyordum. İstesem de yapamıyordum, olduğu zamanlar kendimi sıktığım için de acı çekiyordum. Eğer sadece ilişki anında acı hissediyorsan belki kendini rahat bırakmadığın içindir.
gultenmhmt ben sezeryan dogum yapdim dogumdan 6_7ay sonra sizin gibi oldum biraz bekledim hatta burdada post acmisdim gecmeyince Dra gitdim dogumla hormonlarla alakali dedi duzelcek gercektende de duzeldi 4_5ay surdu duzelmesi.sizde bekleyin cocugnuzun 1yasina Kimi duzelir boyuk ihtimal
gultenmhmt isteğin olmadığı için aci çekiyorsun zevk alip aci cekseydin doktora git derdim acele etme zamanla düzelir canim ben bile 5 aydır doğum yaptığım halde isteksizlik bazen oluyor ama geçiyor, enfeksiyon vs varmi oda bir etken olabilir cinsellik te
ladymomm sezeryan oldum 😕
Deleted82 inşallah 🙏
perimasali802_ işte muayene olmaya korkuyorm hamileyken alttan muayene yaptılar canm çıktı
gultenmhmt neden bu kadar korku? Bir defa acıdı diye hep acımıyor canım. Bende hamileyken doktorum suyumu kontrol etmişti ve çok acımıştı. Sonrasında tekrardan alttan muayene oldum ve çok basıtto hatta iyicene detaylı bir muayene yaptı. Hamileyken galiba daha hassas oluyor o bölge. Tekrar edicek diye korkma.
gultenmhmt isteksizlik kanayan yaram valla burda okuyorum bazılarını eğer doğru diyorlarsa onlar gibi olmak isterdim sahi var mıdır eşi her istediğinde tamam diyen sürekli isteyen
gultenmhmt
Olsun, ben meraktan sordum onu 😅 Sezaryen bile olsan aynı durum bazı kişilerde olabiliyor. Aslında herkes yaşıyor bu durumu ama iyileşme süreci değişkenlik gösteriyor. Sen canının acıdığını düşünme, kendini sıkma, acına odaklanma. Zamanla geçecek güven bana 🌺
papatyamsigibi
Galiba başka birisinin oraya elini sokması insana tuhaf geliyor 😂
perimasali802_ ne dersin pericim var mıdır
gultenmhmt hamile iken rahîm daha hasas ondandır bu korku, kendini iyi hissedecek şeyler yap birliktelik olunca acıyacak diye dusunme kendini rahat birak,istersen kadın doğuma gidebilirsin ama pek bir şey diyecekerini sanmıyorum ama muane ederler
enerciiiii ne vardır aşkım
perimasali802_ yorumumu b3genmissin ya onu sordum
enerciiiii he tamam 😂arada kaytarsak ta hep istiyorum 😁
enerciiiii ama canim neden böyle uzun süreli isteksizlik varki sende