• Muhabbet
  • Okuduğunuz en ilginç post neydi?

gizew En mide bulandıranı biri ilişki öncesi ardına duş hortumu sokup yıkıyormuş yediği domastesler biseyler öğğğ çıkıyormuş🤢🤢 onu okuduktan sonra uzun sure domates yememiştim. Şuan hatırladim yine yiyemem🤢 başka biride kuşunun aleni fotoğrafını atmıştı üstünde pislikler vardı sorduğu soruyu hatırlamıyorumda. Neden tüm iğrençleri hatırladım şuan onuda ben bilmiyorum tüüü bana 😆

Goat Bize de hatırlattın goat 😂😂

• Goat bunu yanıtladı.

gizew Hahahah gerçekten onca post içinde bunları yazmam neyse 😄😄 cümleten mide bulandı😁

Goat şaka mı bu ya iğrenç ne pislik insanlar var ya 🤢

Goat 😅😅😅 dimi ya gurur acaba kadın miydi paylaşan kadınsa nerden buldu böyle birseyi snsnsjs

gizew 😂aski yediğimiz mevzu vardı birde sjs konu lazım değil durduk aklımıza getirdiniz 😂

gizew burda değil ama geçen kidste gördüm çocuğunun rahatsızlığı için gittiği hastanede doktor buna ve çocuğuna çok ilgi göstermiş sonra ilanı aşk etmiş bu da kocasından ilgi alaka görmediği için hoşlanmış doktordan biz imkânsızız ama arkadaş kalalım demiş falan ikisi de evli bu arada post açan kadının da 2 3 tane çocuğu var 🥲 postun başına bı de şey eklemiş 😂 alımlı bakımlı güzel bir kadınım zayıfım vs 🤷🏻‍♀️