Goat ![](https://) Kızlar oğlumun gıdi altı, kollar,bacaklar bu şekilde. Doktoruna mesaj yazdımda yurt dışında diye artık nezaman görürse cevap verecek. Ancak pazartesi gelince doktora göturebilirim
buzdankalpler Goat şu sıra aşırı sıcak havalar isiliğe benziyo çorap ve ayakkabıyla duruyorsa isilik ihtimali daha da artar. Birkaç gün takip edin geçecektir. İçiniz rahat olsun
llanjalee Goat oy geçmiş olsun 💐 isilik gibi geldi bana canım , el ayak hastalığı olmuştu oğlum daha belirgindi bu sivilce gibi şeyler
perimasali802_ Goat isilik gibi duruyor havalar sıcak Duş aldir sürekli o bölgeler nemli terli kalmasin geçer inşallah geçmiş olsun 🤲🌸
Goat llanjalee Sağol canım. Dun sadece gıdı altında vardı sabah uyanınca baktım birden çoğalmış yayılmış korktum bende
Goat perimasali802_ Gündü 3-4 defa yapıyoruz ama yinede demekki sıcaktan olabiliyor, sağol canım geçer inşallah
Goat elifdedimbededim Sabah kalkınca birden çoğaldığını görünce dedim tamam yakalandık bizde. Çok geçmiş olsun sizlerede
Goat llanjalee Peki vucuduna nemlendirici falan sürüyormusun. Kimi yerde isilik oldumu bol nemlendirin diyor kimi yerde sürmeyin bilemedim bende
Goat BLUE Teşekkür ederiz geçer inşallah. Sen yazana kadar parmağımın çıktığını bile farketmemiştim bacaklara odaklanınca. Flormar ama hangisini sürdüm diye şuan emin değilim kaç gündür elimde yanlış deyip yanıltmak istemem
llanjalee Goat ben yazın nemlendirici kullanmıyorum kışın sürüyorum , yazın zaten nemden mafoluyo bebiş , tabi yapan vardır ama ben gerek görmüyorum
buzdankalpler Goat krem zdrave duydun mu? Baya etkili ve şifalı bir krem. Bilen bilir çoğu şeye kullanılır. Kimi makyaj bazı kimi yaraya kimi kuru cildine çoğu şeye ben de dudağımda çıkan aft üzerine uygulamıştım eczanenin bana ısrarla verdiği uçuk kremi daha da kötü yapmaya başlayınca 3 günde toparlamıştı. Mucizevi bir krem yan etkisiniyse hiç duymadım bende böyle bir şeye sebep oldu diyen.
Goat llanjalee Banada mantıksız geldi isilik yerler kuru olacakki geçsin ama diğer yandan nemlendirince geçmesi yavaşlar gibi geldi. Bende sıcaklarda sürmemeye başladım, sürdüğümde takip ettim çocuk çok huzursuz oluyor vucudu hava almıyor sanki