llanjalee Eskobar ya tabi aramız iyi olmasa da Allah var şimdi en azından kadın daha iyi ilgileniyo o da gitse bende bırakırdım ama tek kp asla ilgilenemez
meleksen1 llanjalee Verme bence kuzum, yani götürecekse bile yakın parka götürsün neden uzağa gidiyorlar ki😀 Güzelce söyle vermek istemediğini boşver, Allah korusun daha kötüsü olacağına kötü gelin ol
llanjalee meleksen1 dimi ama ya hani mahallede var pek gitse sakindir ama oraya değil de başka yere gidiyo
meleksen1 llanjalee Yani kuzum anlamsız gerçekten, aman hiç takılma bile sen onun annesisin en iyisini sen bilirsin
enerciiiii llanjalee eşinin de öyle söylediğini söyle sen niye kötü gelin olasın ki bizimkiler köye yanımıza gönder diyor 2 yaşında ki bebeği 🤦♀️ ben burda baş edemiyorum tanımasam dört dörtlük bakıyorlar dicem kendilerine bakamıyorlar daha
llanjalee enerciiiii vallahi aynısı ya bilsem bakabilecekler gönderirim kendimde uzatır bacaklarımı mis gibi dinlenirim ama işte yok içim rahat etmez bildiğim için 🫢
enerciiiii llanjalee aynen ya keşke güvenilir olsalarda göndersek biz de rahat ederiz bir kaç saat anlamıyorlar 🤷♀️
llanjalee enerciiiii öyle vallahi temizlik falan da yaptım yoruldum dinlenirdim güvenebilsem verirdim gerçekten ama yok malesef . Neyse ki uyudu oğluşum şimdi kp de aradı uyudu dedim diğer torununu alıp çıkacak artık
elifdedimbededim llanjalee naptın canım verdin mi . Ben de olsam göndermem ben babasıyla bile göndermiyorum 🤪
llanjalee elifdedimbededim yok vermedim uyudu zaten 🙃 babasıyla yollarım ya o bakabiliyo çok şükür aklım kalmıyo sadece biraz kirli getiriyor çocuğu 🙈
Glsm0258 llanjalee ben veriyorum ha uzak parka götürmüyor ama benimki yanınada ufak bir çanta veya poşet yap suyunu köy atıltırmalık bişey koy bunları yedir de ıslak mendil köy bildiğin çanta gibi yap bırak başetmeye calışsın götürsün oynatsın oda hevesleniyor demekki yorulunca birdaha uzak bıyere zaten götürmez 😀😀😀😀 bazı şeyleri yaşamaları lazm 😀
llanjalee Glsm0258 canım daha önce bi kez yolladım öyle vallahi çocuk geldiğinde perişandı. Hadi geçtim tamam kirli olur o bişey değil ama aç kalıyo yanına vermeme rağmen yedirmemişti . Çokta dikkatsiz lafa falan dalabilir
enerciiiii llanjalee iyi olmuş canım bir kere oluyor sonuçta şimdiki çocuklar durmuyor yerinde bir bakıyorsun yola atlamış esimle birlikte çıkınca bile baş edemiyoruz bizde 2.yi yapmadan bol bol gezeyim diyorum 😅😅
Moonlight_ llanjalee verme ne derse desin en son götürdügünde cocuk perisan halde eve geldi ikisi bir olmaz illa götürmek istiyorsan yakindaki parka götürebilirsin uzaktakine yollamak istemiyorum de askim susma alttan alma kV öyle mi diyor ozaman sende de evet vermek istemiyorum zorlamayin sizde de
llanjalee Moonlight_ haklısın vallahi aradı şimdi kp uyudu dedim gerçekten de uyudu Allahtan bahaneye gerek kalmadı . Söyledim baş edemezsin çok koşturuyo diye yok benim yanımda durur koşturmaz dedi . Ana babasının yanında dk durmayan çocuk onun yanında duracakmış 🤷
llanjalee enerciiiii aynen gerçekten eşim de onu dedi daha ikimiz baş edemiyoruz tek başına nasıl bakacak diye 🙈 kesinlikle gezin tozun çocukla dışarı çıkmak çok zor çünkü
Moonlight_ llanjalee kesin asil onun yaninda hic durmaz😂 agzinin payini ver böyle israr edenlerden nefret ediyorum cidden birak ne zorluyorsun israr ediyorsun dimi 🙄
meleksen1 llanjalee Bide böyle ısrar ediyorlar ya deli oluyorum. En büyük ve tek söz anne babaya ait olmalı ya dışardakiler bu derece müdahale edip baskı yapınca herhangi bir konu için, ben aşırı sinirleniyorum
llanjalee Moonlight_ öyle bebişim ama işte bişey de desen yedi cihan duyuyo kv abarta abarta ta burdan köye kadar anlatıyo 🫢😂 deliriyorum