meleksen1 gizew Ev işi, yemek sorumluluğu almayı öğretti😀 Evlenmeden önce işten Ece gelirdim yemeğim hazır olurdu temizlik yapılırdı falan e tabi evlenince işler değişti , şimdi de temizlik manyağı oldum 😂
flankes gizew söylediklerine ek olarak değerli olmayı Huzur bulmayı Sevildiğini Seni senden daha iyi düşününen Kıymet vereni Geçmişi boşa harcamayı fazla fedakar olmamayı vs liste uzar gider ama çok Şükür ki eşimden evliliğinden yana çok şanslıyım 🤲❤️ Allah herkesin yuvasını huzur ve mutlulukla doldursun inşallah 🤲
fistik_ezmesi gizew SİNİR HASTASI OLMAYI, HERKESTEN NEFRET ETMEYİ, KNDİNİ VE DÜNYAYI SEVMEMEYİ ÖĞRETTİ
maryjane gizew bana evlenmemem gerektiğini öğretti çocuk süper birşey ama ben evlilik insanı değilmişim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Elmasekeri Evliliğe hazır olmadan evlendiğimi genç yaşlarımın ziyan olduğunu bekarken daha kararlı bir insan olmam gerektiğini Sex yapmayı çok sevdiğimi 😅🫣🤫🫢
Sahra5 gizew Sorumluluk Parayı gerekli harcamak İki kişilik düzen Ve tabiki bazen yapmak içinden gelmese bile ev işleri
enerciiiii gizew bunların hepsini bekarken de yapıyordum maalesef çocukken doğrusu bekarlık gibi bir sürem de olmadı zaten 😒 bende tam tersini soyliyim cinsellige düşkün olmadığımı ogretti 🤪😅😅
buzdankalpler gizew saçımdaki beyazlar ve kilo dışında bir şey katmadı. Ne olduysa evlenir evlenmez yaşlandım ve kilo aldım. Bekarken çıtırdım ben ya 😂
nilsu gizew bana beklemeyi öğretti. Benim eşim kaptan bazen üç ay bazen 6 ay bazen bir yıl gitti mi gelmez. Gelince bir iki ay durur. Güzel bir evde yalnız kalmayı öğretti. Şüpheci olmayı öğretti. Eşim gitti mi yanaştığı limanda kiminle eğleniyor diye şüphe ediyorum. Konuşuyoruz görüntülü normal konuşmadığımiz zamanlarda olur mu diyorum. Çok uzun süre yan yana değiliz. Eşim bir yıllığına çıktığı gemiye o ara ben bile okulumuza yeni gelen beden eğitimi öğretmeninden çok etkilenmiştim. Beğenmiştim tabi öyle flört durumumuz olmamıştı. Sadece platonik. Bunu kadın olarak ben yaşıyorsam eşim neden yaşamasin diye şüphe duymaya başladım. Bir gün carolin Cemile vakası yaşar mıyım diye endişe duymayı öğretti:( bu post üzdü 🚬)
etoile nilsu herkesin evlilik ile ilgili imtihanı çok farklı. Genelde evliler kaptwnlikta kalmıyor deniz işlerine geçiyor. Düzenli hayatı olsun diye