monarosa06 Kızlar boyun düzleşmesi olan var mı arka başımdan boynum arası ağrıyor ve başıma vuran farklı bir baş ağrısı aykta duramıyorum ne yapsam iyi gelir mide bulantısı hissi de geliyor parol içtim banamisin demedi 😢 hayat kalitem 0
Oluyorumanlasana monarosa06 bende var uzun süre bir iş yapinca sabit şeklinde boyumdan tut omuzlarıma kadar uyuşup sızlıyor ortopedi ve beyin sinir cerrahisine gorunmen gerekiyor
fistik_ezmesi monarosa06 bende de var.doktor krem verdi. Çok iyi geldi. Bnd ebaş dönmesi falanda çok oluyor tuhaf bir ağrı oluyor. ALLAH hepimize şifa versin inşallah
Blondie monarosa06 Boyun düzleşmem var benimde doktor ameliyat yapmıyoruz bunda dedi önermiyoruz beyin sinir cerrahisine gitmen gerekiyor büyük ihtimalle fizige yönlendirir senide. Şimdi bende boyun düzleşmesi boyun fıtığı açılanma ve boyunda daralma var ve aşırı ağrı çekiyorum bunu yazarken bile hala ağrı çekiyorum sol kolum sürekli uyuşuyor ve kasılıyor mr çekildim doktor mr sonucuna göre karar verecel ameliyat olabilirimde
Hoyrat Blondie aynı durumdayız iki kere girdim emara ve boyun düzleşme var bşrde fıtık dedi bunalttı mahvediyor beni krem verdi hareket önerdi okadar ya
Blondie Hoyrat benim açılanmadan dolayı ameliyat dediler mr sonucuna göre karar verilcek ama ağrısından duramıyorum işte
Blondie Hoyrat onu bende anlamadım doktor söyledi şimdi raporuma baktım raporumdada açılanma yazıyor boynumu eğdiğim zaman açılanma oluyormuş