14 hafta gebe olup vdrl ve tpah pozitif fakat hiçbişekilde bulaş nerde oldu bilinmiyor eş aldatma vs hiçbir şey kesinlikle yok
Neden olmuş olabilir ikisininde yanlış çıkma olasılığı varmı farklı hastanelerde yapıldı testler
Penisilin tek çözüm diyorlar bebek sakat doğma ölü doğma vs bazı anomalilerle karşılaşma olasılığı yüksek birde penisilin gibi ilaçlara karşı sıkıntısı olan biri napmalı doktorlar net bişey konuşmuyor daha başından böyle bi rahatsızlık geçiren naptınız bilgi verin lütfennn
Frengi/sifiliz/ Vdrl & Tpah acill bilgii
ayyynoluyonoluyo çok geçmiş olsun 🤲🫂
Bir bilgim yok bu konuda
Gören bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardir💗
perimasali802_ çok çaresizim çok yalnız hissediyorum kendimi öğrendiğim ilk andan beri koca dünyada tek başıma kalmış gibi nsl bulaş oldu bilinmiyor birliktelik vs h bişey olmadı eşim de yaptı aynı testleri negatif çıktı ama bn pozitifim enf dr bebeği kürtaj dedi ama gittiğim hiçbi doktor kesin bi tanı koymuyo koyamıyor ilk kdn dğm doktorum tahlil vermeden önce bebekte amniyotik bant olduğunu Kordon’un içerde olduğunu söyledi daha sonra omurilikte eksiklik olduğu ve beyincikte problem dedi farklı bi kdn dğm Profa gittim bu sefer o da bebek gayet sağlıklı haftasından önde gidiyor dedi neye inanıcağımı napıcağımı bilmiyorum perinatologdan randevu aldım gidicem fakat tahlıllerim pozitif korkuyorum ve çaresiz hissediyorum bunu geçirip atlatan varmıı yada nsl oldu bilen başından veya yakınınn başına gelen lütfen biri bişey söylesin iyi hissetmiyorum her anlamda kendimi bu konuda hiçbir belirtim hiçbişeyim yok
ayyynoluyonoluyo Rabbim inşirah rahatlığı versin yüreğine 🥺🤲
Çok zor yaşadıkların ama Allah büyük o gören ve bilendir
Derdi veren Allah dermanınida verir kuzum sen güçlü dur
İmtihan dünyasındayiz elimizden ne gelirki sen Allah’tan ümit kesme 🫂🥺
perimasali802_ Sürekli dua ediyoruz daha hiçbişey net değil ama şuan tek korkum bebeğim ona bişey olmasın bgn doktorumla konuştum telefonda bana bu tahlillerin başka romatolojik hastalıklarda olabilirmiş yani farklı testlerde yapılıcak romatolojidende gün aldık 2 günde dünyam karardı kaç gündür hastane hastane geziyoruz harcanan para da pulda da değiliz aldığımız sonuçlar net değil her Dr farklı farklı konuşuyor çok zor Rabbim hiçkimseyi bu şekilde sınamasın Allah düşmanıma bile vermesin Rabbim herkesin evladını sağlıkla alsın bnde sağlıkla sapasağlam alayım çok korkuyorum 😓
ayyynoluyonoluyo keşke sarilbilsem sana 🫂🥺 lütfen dik dur vardir Rabbimin bir bildiği kendini yanlız hissetme sakin bizler burdayiz istediğin zaman bizimle konusabilirsin dualarım seninle birlikte rabbim en hayırlısı nasip etsin inşallah bebeğin sağ salim dünyaya gelir 🫂😚🥺♥️
Kaç aylıksin şuan
15 hafta eşim kesinlikle öyle aldatan bi tip değil bnde asla ikimizde evimizden çıkmayız nsl bulaştı bulaştıysa gerçekten bilmiyoruZ çok saçma geliyor
Bazı uygulmlrda araştırıp okudum gebelikte yalancı pozitfilikte verebiliyormuş bu tür testler inşllah öyle bişydir sonuç netleşene kdr kafayı yicek gibi oluyorumm
Yardımcı olmak çok isterdim sana ama hiçbit bilgim yok o ne oluyor bilmiyorumda elimden sana dua etmekten başka bişey gelmiyor 🥹 rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah sende sağlığına kavusursun biran önce derdi veren allah dermanınıda verir inşallah kendini yanlız hissetme bizler burdayız istediğin zaman içini dökebilirsin dualarım seninle 🙏🏻🥹
ayyynoluyonoluyo Allah büyük canim sen ümit kesme 🫂🥺