melaykeeee karamelek90 içemiyorum içemiyorum oturup bi kahve bile içemiyorum oturup bi köşede ağlayasım geliyor
karamelek90 enerciiiii fincan takımını çok begendim güzel günlerde kullan canım,bnede bir gold aşığıyım🫠🫠
karamelek90 perimasali802_ tamamdır aşkım bnde işin sonunu getirdim cumartesi tr yolcusuyuz inşallah,onun mutluluğuyla bir kahve keyfi yaptım ☺️
enerciiiii perimasali802_ aşk olsun be ben öyle birimiyim öyle olsa niye anlık değil diyim üzdün beni ☹️
perimasali802_ enerciiiii üzülme canım benim senin o minnoş kalbini seveyim 😂 Kiz dalga ya bile gelmiyorsun Fincanları nerden aldin bari 🤣
karamelek90 Oluyorumanlasana offff off tatlı beni ye diyorr afiyet olsun boş bol enerji olsun sonrada gelsin fik fik🤣🤣 tatlının hakkını verin🔥🔥
karamelek90 perimasali802_ Allah razı olsun kuzum inşallah,burası çok soguk sıcagı kemiklerime kdr hissetmek istiyorum, ve eşimin o şaglık probleminide halledersek benden mutlusu olmayacak☺️
enerciiiii karamelek90 sağol can sıkıldım ben ya gold falan saçma geliyor artık bir ara modaydı fincan takımları çok oahali yoksa sadeliği yonelecektim