- Düzenlendi
Kızlar merhaba dertleşmek istiyorum sizinle. 5 yıllık evliyim iki çocuğum var biri 3 biri 1 buçuk yaşında evlendim evleneli kaynanam her halta karıştı yemin ederim yapmadığı kalmadı görüntülü arayıp marketten aldığım poşetlere bakardı ben göstermezdim eşim gösterirdi doğum yaptım annem geldi o da geldi annemi ağlaya ağlaya yolladılar ayıpmış benim anamın onun oğlunun mahreminde evinde ne işi varmış 2 günlük lohusayken cinnet geçirdim hep mal gibi sustum susmanın sebebi ise eşimdi ben aklım sıra annesi onunda gözünü korkutmuş yoksa eşim iyi biri diyordum kendi kendime kızım 6 aylıktı 40 dk mesafede ki avm ye gezmeye gidecektik yine kaynanam alttan alttan laf soktu para harcamayın bi yere uğramayın gidin gelin hemen diye eşimi huzursuzlandırdı yola çıktım eşime dur diyorum bastıkça basıyor kızım da kucağımda uyuyor öndeyiz en son 170 km yi gördü gözüm çok kötü bi kaza geçirdik araba peri oldu ama biz sağsalim çıktık içinden kaynanamın dediği şey beni dinleseydiniz gitmeseydiniz oldu ben ambulansta hastaneye götürülürken zırıl zırıl ağladım kızıma bişey olsa ben basardım diye eşimse sus ağlama dedim sana sus dedim diye bana bagrıyor herkesin içinde. Sustum sustum taki o güne kadar yani gecen seneye kadar normalde kaynanamlara 1 saatti bizim evimiz gecen sene 5 dakkalık mesafeye taşındık kaynanam sürekli bize gelir gider oldu evde ki gördüğü çayıma bile içme sakın oğlum ne hallerle kazanıyor bişey aldırma isteme der oldu çocuğuma bile kendi kendine nişasta şu yapmış mamayı bıraksın bunu içsin dedi bi akşam balkona çıktım benim evin karşısında dondurmacı var oraya oturmuş resmen evi gözetliyor neyse sonra eşim geldi baktım annesiyle mesajlaşıyor oğlum karın balkona başı açık çıkmış karşıda ki adamlara mı bakıyor yoksa falan bir sürü mesaj atmış eşime dedim anneni uyar ben çok kötü patlıycam o da dedi annem kötü bişey demiyor bizim için diyor herseyi ertesi gün oldu çağırdım bunu bize kapıdan girdi sen ne istiyorsun benden dedim üstüne yürüdüm senin ağzına s…rım ben kimsin lan sen dedim evlendim evleneli huzur vermedin oğlunun parası benim param benim o mu zoruna gidiyor dedim bu da başladı he o zoruma gidiyor ben oğlumun beş kurusunu yemeye kıyamıyorum bi gittin özel hastanelerde doğum yaptın bi alıp alıp yemeklere götürüyon bok ye boğazında kalsın insallah öl geber çocuklara ben bakarım dedi bende sen öl geber paralarıda mezarına gömerim şerefsiz seni adi köpek dedim bir daha benim huzurumu boz bak ben seni napiyorum dedim bozuyorum aha gitmiyorum evinden dedi bu arada çocuklarım arka odada oynuyor korktular ama kendimi tutamadım neyse çocukların yanına gitti eşimi aradı karın bana böyle böyle dedi böyle böyle etti diye eşimde dedi dövemedin mi o piçi dedi annesine benden için çocukları tut sen geliyorum ben dedi annesine baktım çocukları sıkıştırıyor kadın bende tamam dedim çıktım evden indim asagı polisi aradım benim çocuklarımı aldı kaynanam beni de evden kovdu tehdit etti vermiyor benim evime beni almıyor dedim polisler geldi kapıya eşşek gibi açtı kapıyı sonra eşim geldi polisler kaynanamla uzun uzun konuştu gittiler kaynanam da defoldu gitti neyse akşamında Eşim bişey olmaamış gibi davranmaya basladı bana bu arada ben bu şekil 5 6 ay kafam rahat oturdum evimde sadece eşim çocukları götürdü o kadına gösterdi getirdi aradan 5 6 ay geçti eşim bunları kendi kendine çaya davet etmiş geldiler ses etmedim kadın bana yalakalanıyor cıvık cıvık konuşuyor derken ben bu kadınla konuşmaya başladım tabi Kadın baya değişti ama değişti derken yine aynı aslında hem yüzüme deyip hem arkamdan konuştuğu şeyleri artık yüzüme değil de sadece arkamdan konuşmaya başladı yüzüme gülüyor anlayacağınız eşimin kazancı iyi bu arada bazen şehir dışına gidiyor neyse çok uzun oldu buraları kısa geçicem beni aldatmış eşim ama fiziksel değil çünkü mesajları kendi gözümle gördüm eşim istemiş kız yanaşmamış kız ne zaman boşanıyorsun diye sıkıştırmış bu da geçiştirmiş neyse bunu da sindirdim bizim arabanın tapusunu kaynımın üstüne yapmış ben bunu yeni öğrendim ve deliler gibi ailesine para yediriyor sigara paralarına kadar bu yolluyor çünkü o kadın sırf ben ve çocuklarım yemeyelim diye son 1 yıldır deliler gibi yoluyorlar bunu kaynanam sürekli mesaj atıyor eşime oğlum para harcama çocuklara bişey alma kardeşinin bir sürü eksiği var ona al diye eşimde tapıyor onlara demiyor sen benim çocuklarımın rızkına ne göz diktin demiyor tamam annem tamam annem yazıyor sadece çocuğa tablet alayım mı halası yazmış görümceme çocuğuna alacağı şeyleri bile onlara danışıyor eşim inanın çocuklarımı bana düşman etti beni sürekli asagılıyo hakaret ediyor küfür ediyor kızım bile bana salak anne diyor seni istemiyorum git diyor bazen beni yargılamayın ama psikolojm bozuldu çocukları da geçtim ben bundan kendimi kurtarmak istiyorum artım anlayacağınız ben iyi de olsam kötü de olsam ne bu adam ne ailesi düzelmiyor ailem şehir dışında ekimde gelecekler ekime kadar kan kusup kızılcık şerbeti içtim diycem ekimde dava açıcam boşanma konusu olunca asla vermem çocuklarımı annem bakar onlara diyor napar eder alırım diyor ben parasını pulunu istemiyorum ben sadece çocuklarımı istiyorum sizce mahkeme alır mı çocuklarımı yani ben düşündükçe ölüyorum her gece çocuklarıma bakıp ağlıyorum