merimeryem girmezsin niye Giresin sende bir annenin evladisin sonuçta
Madem çocuklarını seviyor ilgili bir baba neden eşine huzursuzluk yapıyor
Bak ben kolay kolay kimseye boşan demem
Sanada demiyorum ve ilerde pişmanlık duyma yine söylüyorum eminim elinden geleni yapmışsındir ve yapıcı olmaya halen çalışıyorsun eşinle konuş ve ya çift terapisi alin yada bosanin yada eşin ailesini silecek başka bir yolu yok huzursuz bir evde çocuklar için zor

merimeryem şimdi senden tek isteğim güzelce çocuklarını öpmen ve gidip uyuman düşünmekten uykun kalmamış nerdeyse bakara süresi aç annen gelene kadar hep dinle canım şimdide uyumaya git ve aç kuran hep rahatlatır her ne zaman kendini kötü hissetsen 2 rekkat namaz kıl ve hassbiallah ve nimel vekil zikrini çek “Allah bana yeter o ne güzel vekildir” ❤️❤️❤️

merimeryem hem nedir allah kadını eşine emanet etmiş. Kadın eş, adama verilen bir emanettir o Allah’ın emanetine sahip çıkamamış sizde çok çabalamışsınız. Zaten eğer çocuğunu düşünseydi 170 km hızda arabayı sürmezdi..

merimeryem Okurken kalbim o kadar kırıldı ki, hangi anne bunu başka bir annenin yavrusuna yapar. Sizde bir annenin evladısınız. Ne kadar acınası, leş insanlar bunlar böyle. Şans vermek gibi bir hata yapma, düzelecek diye de umutlanma çünkü kalpleri kötü bu insanların. Diken diken oldum okuduklarım karşısında. Umarım bir an önce kurtulursunuz böyle bir hayattan.