Merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum daha önce başına gelen olmuştur üç defa üst üste aşılama yaptım sonra da tüp bebek hepsi de başarısız oldu dr um herseyin çok iyi olduğunu söylüyor fakat tutmuyor sizce biraz ara vermelimiyim yoksa tekrar tüp bebek mi yapmalıyım 2 tane yumurtamı dondurdum yurt dışında yaşıyorum buradaki dr ara vermemi istemiyor

Milena32- bilgim yok açıkçası ama bence dr ne diyorsa onu yap bi bildiği muhakkak vardır , Rabbim nasip etsin inşallah 💐🙃

llanjalee inşallah canım herhangı bir sıkıntımız yok eşimle ama neden tutmadıklarını bilmiyorlar

Evet Burda daha önce başka yere de gittim geçen yaz tr de gittim

Milena32- anladım canım yine de en iyi kararı sen ve eşin verirsiniz tabi ama bence dr’u dinlemekte fayda var

Milena32- hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu kez dilediğiniz gibi sonuçlanır ♥️

Ben tup bebekle hamile kaldim hic bir sorun yoktu nedensiz kalamiyordum. Turkiyede yaptim 8 yumurta toplamdi hepsi cift dolendi ucuncu transferde tutu. Doktorum cok sinirliydi hastaneden suphelendi sorun olmayanda tutmamasi imkansiz dedi ki son tranferde asla olmaz dedi umut bile vermedi. Hata hersey ben kariliyacam dedi okadar netti ve ben adet gordum olmadi dedik gectik bir daha adet olmadim bir baktim
            Hamileyim doktor bile sok gecirdi. Benim deneyimim bu canim

zuku benim de 12 yumurta toplandı 3 gün bir tane transfer yapıldı 2 tane de donduruldu hiç bi sıkıntımız yok nasip değilmiş diyoruz

• zuku bunu yanıtladı.

Milena32- rahim filmi vs çekildim mi acaba benim bir tanıdığım normalde bile gebe kalip üç aylık olunca bebegin kalbî duruyordu tedavi tüp Bebek denemelri hep başarısız olurdu sonradan öğrendikleri rahimmi darmis kan pıhtılaşmasi oluyormuş
                Rabbim nasıp etsin inşallah 🤲

Milena32- rahim filmi çekildi teşhis konuldu zatne ikisinde de sorun yoktu normal hamile kalmıyordu bebek üç aylık olunca kalbi duruyordu
                  Meğerse rahîm hem darmis hemde kan bebeğe gitmiyormus bunun için 9 ay boyunca igne kulandi hap aldi 🤷 bnde pek bilmiyorum bildiğim kadarıyla böyleydi

perimasali802_ benim de önümüzdeki hafta tekrar kontrolüm var bakalım dr ne diyecek zaten bi sürü ıgne kullandım hormon lar için yükselmesi için.

Milena32- rabbim en hayırlısıni nasip etsin inşallah 🤲🫂
                      Ummadığın anda mucize açar Rabbim
                      Benim akrabam çok çekti ve sonucu çok güzel oldu 40 merdiven dayadi yani bir tane evladi var
                      Rabbim senin duani boş geçirmez inşallah 🤲

Milena32- ben hic geciktirmedim bir ara vaz gecicektim Allah biliyor yetimahneden cocuk alicam dedim bu son sefer dedim Allah icimi biliyor o ay oldu benim okadar nettim.