Merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum daha önce başına gelen olmuştur üç defa üst üste aşılama yaptım sonra da tüp bebek hepsi de başarısız oldu dr um herseyin çok iyi olduğunu söylüyor fakat tutmuyor sizce biraz ara vermelimiyim yoksa tekrar tüp bebek mi yapmalıyım 2 tane yumurtamı dondurdum yurt dışında yaşıyorum buradaki dr ara vermemi istemiyor
Cevaplarsanız sevinirim
Evet Burda daha önce başka yere de gittim geçen yaz tr de gittim
Ben tup bebekle hamile kaldim hic bir sorun yoktu nedensiz kalamiyordum. Turkiyede yaptim 8 yumurta toplamdi hepsi cift dolendi ucuncu transferde tutu. Doktorum cok sinirliydi hastaneden suphelendi sorun olmayanda tutmamasi imkansiz dedi ki son tranferde asla olmaz dedi umut bile vermedi. Hata hersey ben kariliyacam dedi okadar netti ve ben adet gordum olmadi dedik gectik bir daha adet olmadim bir baktim
Hamileyim doktor bile sok gecirdi. Benim deneyimim bu canim
Milena32- rahim filmi vs çekildim mi acaba benim bir tanıdığım normalde bile gebe kalip üç aylık olunca bebegin kalbî duruyordu tedavi tüp Bebek denemelri hep başarısız olurdu sonradan öğrendikleri rahimmi darmis kan pıhtılaşmasi oluyormuş
Rabbim nasıp etsin inşallah 🤲
perimasali802_ film çekildi tüm testler yapıldı eşim de aynı bütün testlerini yaptı
perimasali802_ peki nasıl bir tedavi uygulandı akrabanızın
Milena32- rahim filmi çekildi teşhis konuldu zatne ikisinde de sorun yoktu normal hamile kalmıyordu bebek üç aylık olunca kalbi duruyordu
Meğerse rahîm hem darmis hemde kan bebeğe gitmiyormus bunun için 9 ay boyunca igne kulandi hap aldi 🤷 bnde pek bilmiyorum bildiğim kadarıyla böyleydi
perimasali802_ benim de önümüzdeki hafta tekrar kontrolüm var bakalım dr ne diyecek zaten bi sürü ıgne kullandım hormon lar için yükselmesi için.
Milena32- rabbim en hayırlısıni nasip etsin inşallah 🤲🫂
Ummadığın anda mucize açar Rabbim
Benim akrabam çok çekti ve sonucu çok güzel oldu 40 merdiven dayadi yani bir tane evladi var
Rabbim senin duani boş geçirmez inşallah 🤲
perimasali802_ inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Milena32- amin canım inşallah 🤲