Kızlar selam ben 6 yıllık evliyim birisi 4 buçuk diğeri 10 aylık iki evladım var, baştan başlayıp anlatmak istiyorum eşim evliliğimizin başından beri aman aman cinselliğe düşkün birisi değil çok ta üşengeç kışın hava soğuk diye bahane eder yazın hava sıcak yok yoruluyorum vs diye. Bunlara rağmen ben hep çabaladım süslendim püslendim bakımlıydım fiziğim gayet güzel 2 çocuk doğurmama rağmen . bi 3-4 yıl haftada 2-3 en fazla cinsellik yaşadık ama normaldi ben ve çok sıkıntı etmiyordum.( bunlar da ben isteyince değil kendisi isteyince oluyordu ) mesela ben süsleniyordum işten gelince kapıyı açıyordum birisinde bana bu halin ne hafta içi çalışıyorum yorgunum biliyorsun dedi ve hüngür hüngür ağlamıştım o gün neymiş efendim 5 gün çalışıyormuş hafta sonu canı isterse olacak öyle bir dünya mı var resmî kurum gibi hafta içi çalış hafta sonu beyefendinin canı isterse. Ben bu durumu defalarca dile getirdim defalarca ben kendimi kullanılmış gibi hissediyorum dedim ama anlamıyor adam yorgunum felan diyor üşengecim demiyor da sen bir erkeksin ya 5 dk duş almaya nasıl üşenir ben 1 metre saçımla üşenmiyorum ki migren hastasıyım ve her duştan sonra saç kurutmam yarım saat sürüyor. Zaten ilişki yaşasak bile erken boşalma sorunu var ben bişey anlamıyorum. Yıllarca böyle geçti ben yılmadan usanmadan hem kendime bakımıma dikkat ettim acaba ilgisini çeker mi diye saçımı renkten renge soktum ama yok işe yaramıyor gecelik giyiyorum niye giydin 5 dk sonra çıkacak zaten bana saçma geliyor diyor ve heves edip yeni gecelik almıyorum moralimi bozacak diye. Bundan iki yıl öncesi bir hap var ismini vermek istemiyorum sadece haftasonları onu atıyordu ve ilişki yaşıyorduk sadece onu içince uzun sürüyor ve ikimiz de zevk alıyorduk ama bir yerden sonra Buda beni sıkmaya başladı onu atınca geliyor yanıma ve yine ne zaman o isterse oluyor sonra onu içmesini istemediğimi adam akıllı bir doktora gidip tedavi olmasını söyledim gitmem dedi aradım annesini üstü kapalı bir şekilde anlattım artık evliliğimize zarar veriyor bu durum ben çözemiyorum sen çöz dedim başka kime anlatayım oda sağ olsun oğlunu ikna etti doktora gitti ilacını da kendisi aldı verdi ama ilaç da gram fayda etmedi o diğer dediğim şeyi de içmiyor 1 aydır ve biz 1 ayda 1 veya 2 kez ilişki yaşamışızdır bunlar da çok maraton ve isteksiz yaşadığımız ilişkilerdi . Son 15 gündür ne o geliyor ne ben gidiyorum asla aldatma vs söz konusu değil eminim ama artık nasıl bu durumu çözeceğim bilmiyorum bir adım atacak bir şey yapacak dermanım da kalmadı artık aynı evde sorumluluklarını yerine getiren anne ve baba olarak yaşıyoruz sadece kendimi soğumuş gibi hissediyorum ve bu konuyu çok kafama takıyorum

Üstelik ben 24 eşim 29 yaşında 🥲 tam hayatımızın en güzel zamanlarını (ilişki olarak) yaşayacakken herşey iyice karıştı ve düzeltmek için de çabalamıyor adam

perimasali802_ bende çok üzgünüm elitimle yaşlarımız yakın ve arada konuşuruz çok detay vermeden kendisi hiç bakıma dikkat etmez önemsemez ama eşi kıçından ayrılmaz yani kaynım. Hatta ve hatta Eltim 3. Ye hamile ona rağmen evlilik hayatları çok çok iyi anlattığına göre o konuda . Anlamıyorum bunlar aynı anadan babadan doğan 2 kardeş nasıl böyle farklı olabiliyorlar kendimi öz eleştiri yapıyorum ama ben bu evlilik için tüm fedakarlıkları yaptım yıllarca baktım düzelmiyor artık ben de çabalamayı bıraktım

deryaaa bence çabalamayı bırak ve akışına bırak artık bu konuda hiç söylenme ve peşinde koşan eşin olsun erkekler peşinde koşturmayi sever geri çekildiğini anlasın sal kendini hiç oralı olma gayet evin içinde mutlu takıl kendini başka meşguliyet ara görsün şaşırsın bu hallerine biz kadınlar bu konuda üstlerine gittikçe kendilerini bişi sanıyorlar

elsaaaaaa aynen öyle yapıyorum çocuklarımla ilgileniyorum evden çalıştığım online işim var onunla ilgileniyorum ama eşimde hiç geri vites yok artık bende de ne adım atacak ne düzeltmeye çalışacak mecal kalmadı gittiği yere kadar artık diye düşünüyorum 🥺

deryaaa Eğer imkanınız varsa bir çift terapisine gidin ve eşiniz bir uzmandan duysun rahatlasın.İnternette ciddi sağlık sitelerinden ya da feminist sitelerden kadın cinselliği üzerine kendiniz okuyabilir hatta eşinize de okutabilirsiniz.

Eşinizle bunları okuyup araştırın.
          Mutlu ve açık cinsel hayat=mutlu ve açık ilişki.

deryaaa aynen öyle devam et çok çabalamişsın biraz sal bakalım neler olcak gerekirse soğuk davran eskisi gibi olmadığını anlasın benim eşim bi hata yapsa 1 hafta boyunca ne gülerim ne konuşurum evde yokmuş gibi davranırım çocuklarımla ilgilenir onu takmam bakımımıda ihmal etmem sonra bu durumumdan hoşlanmaz gelir yanaşır o hatayı bidaha yapmaktan çekinir açıkçası 5 karış suratimlan soğuk duruşumla adamın burnunundan getiririm lafdan sözden anlamazlar çünkü

perimasali802_ Düşük libidolu 🤷🏻‍♀️
              @deryaaa -Burada sana verilen çözüm önerileri bekleme,zaman kaybetme bence.
              İyi bir aile terapistinden randevu al ve eşinle git, seanslara başla.
              Faydasını mutlaka görürsün.

elsaaaaaa benimkisi aslan burcu kellesi kopsa peşimden koşmaz hele ben sürat asınca asla nefret ediyorum bu huyundan bende bir kadın olarak arzulanmak peşimden koşulsun istiyorum. Bekar olsam 40 tanesi peşime dize gelir bunun eşim de farkında ama bu saçma salak egosu ve üşengeçliği isteksizliğinin önüne geçemiyoruz malesef

gizew kendisiyle konulacağım terapiste gitti gitti gitmedi yapacak bir şey yok bu şekilde evliliğin sonu boşanma zaten kişisel hayatımızda da sorunlar var fakat onları da çözmeye çalışan bir adam değil terapisti deneyelim ağustosun 1 i de doğum günü son kez bende bir sürpriz hazırlayıp süsleneyim giyineyim baktım aynı naneyi mi yiyor kendisi bilir artık ben git gide soğuyorum çünkü

deryaaa evliliğin sonu boşanma

Cinsel yaşam problemi boşanma sebebi midir?
                    Bence evet.
                    Sorunu yaşayan taraf sorunu görmeyip kabul etmiyor veya sorunu partnerine atıyorsa sebeptir. Her evliliğin dinamiği farklıdır ama cinsellik her evlilikte mihenk taşıdır.
                    Eğer eşiniz sorunu olduğunu görüp,çözümü için uğraşırsa,terapiste gitmeyi kabul ederse boşanmayı aklınıza getirmeyin.
                    Umarım gönlünüzce olur 💐

gizew kesinlikle cinsellik evlilikse büyük rol oynadığı için normal günlük hayatımızda da çok sıkıntılar yaşıyoruz gerginiz sinirliyiz tahammül seviyemiz düşük bu da ileriye dönük düzeltemezsek ömür böyle geçmez diye düşündürüyor insana ben asla istemem 2 evladım babasız kalsın ben boynu bükük büyüdüm çünkü ama henüz 24üme yeni gireceğim ve bu yaşadıklarımı kabullenemiyorum

deryaaa Eşiniz ilişki dışında nasıl,mesela sarılıp öper mi?Veya ön sevişme sizi tatmin ediyor mu yoksa öylece geçiştiriyor mu?

gizew ilişki dışında da bir alakamız yok iki yabancı gibi yaşıyoruz evde iş yerimdeyken mesajda aşkım felan yazıyor eve gelince oda yok bende salıverdim artık dediğim gibi önceden üstüne giderdim niye soğuksun vs diye şimdi bende umursamıyorum

gizew zaten haftada 1 ilişki olduğu için genelde beni tatmin etmeye çalışıyor ama erken boşalma sorunu olduğu için kendisini sıkıyor farkındayım Buda sırf beni boşaltmak için yaptığı birşey bir nevi ben kendi işimi kendim görüyorum yani sonra ona sıra geldiğinde 1-2 dk da boşalıyor ve sonra sertleşmiyor zaten