romeonunjulieti iyi bari yoksa o adamla hayat gecmez
Tanışma hikayemiz Eşimin ve benim ailem 2. Seri (siddet içerir) 💪🏻🤣
romeonunjulieti haberlere konu oldunuz mu canım 😂😂😂
Lovely_00 hayır ama az kaldı 😂
newmommy_ aynen öyle
romeonunjulieti 😂😂senin şuçun yok aşkım sen zorla savaşa çekilmişsin 😆😘❤️💐
romeonunjulieti hiç sorma halletim çok şükür ama hiç iyi değilim kaç gündür nefes darlığı yaşıyorum psikolojim bozuldu okuyorum şimdi postunu
romeonunjulieti askim bunlar oturup sakın Bir şekilde konuşmayı bilmiyorlar mı ya ne biçim insan bunlar biri de çıkıp demiyor mu ki napiyoruz biz diye
enerciiiii hayır asla sakin medeniyetli bi şekilde bilmiyorlar hep hır gür içinde yaşıyorlar iç içe ondan alışmışlar onlara normal geliyo ama biz kaçtık ordan çok şükür ki
romeonunjulieti iyi bari iyi aman tekrar girme içlerine
enerciiiii Allah korusun 😂😂
romeonunjulieti ayy yok okuyamadım hepsini bende kavgada ara dayağı yemiş gibi oldum bu ne anam düşman götüne
Oluyorumanlasana düşman gotune iyiymiş bundan sonra başına demem 😅😅
Oluyorumanlasana bu hikayede dusman benim yalnız 😂
enerciiiii hunharca güldüm 😂
romeonunjulieti cidden güzel ama düşman götüne varsa güzel laflarınız söyleyin
romeonunjulieti uzuldum adina biri baba sesini yukseltse ortami terk ederim. Hic gelemiyorum gutultu patirdiya. Bir kere esimin ailesinde oldu ben bayildim kendime iki uc ay gelemedim. Ailemde hic kavga gurultu olmadi oyle buyuduk esimde bir kere sahit oldum asla bir daha gitmedim.
zuku sen ne diyon bacım ben kafama kuvvetli dirsek darbesi yedim beynim gitti geldi bunlar bana vız gelir tırıs gider 😂😂
enerciiiii afedersiniz benim babam şey derdi at s*kinden sucuk olur senden insan olmaz 😂