asyarana Arkadaşlar bugün adet günümdu daha henüz bu saate kadar adet olmadım af edersiniz ama akıntım da kalın böyle sarı gibi sizce nedir
enerciiiii asyarana kız bütün postlara yazmışsın 😅😅 akıntı yla anlaşılacak birdey değil ki bu hale Bi bekle millet 3 4 haftalikken öğreniyor gebeliğini
perimasali802_ asyarana sarı enfeksiyon belirtileridir Ama sen yinede birazdaha bekle sonra test yaptır
kkeelleebbeekk asyarana sari yeşil akıntı genelde enfeksiyon oluyor ama biraz daha bekle olmasa test yap
_OceanLove asyarana sen adete yakınken akıntı görür müydün? Yoksa ilk kez mi yaşıyorsun böyle bir durumu
asyarana Adet günüm değişmiş olabilir mi yani bugun olmam gerekiyor du olmadım bundan yedi gün önce de erken gebelik testi yapmıştım bı çizgiydi
Oluyorumanlasana enerciiiii bende diğer postlardan geldim 😂 bu ne sabırsızlık yahu bizde tahmini gebelik testi değiliz sabaha test yap gelmezse dr görün
Oluyorumanlasana asyarana bugün adet gününse neden 7 gün önce yaptın adetim 4 5 gün geçmeli öyle yapmalisn testi yoksa çıkmaz