Bugün beraberlik yaşadık eşimle ama hiç zevk alamadım eşim boşaldı ben hiç zevk alamadım farklı pozisyonlarda yapalım dedim vücudumu ellemeni öpmeni yalamanı istiyorum dedim uyuyalım yeter dedi bende çok utandım keşke söylemeseydim dedm ama böylede ben zevk almıyorum

blogyyy senin isteklerini onemsemiyorsa sende rddet ilişkiyi kusura bakma ama hayvanlar kendi işini hallededip bırakır böyle saçmalık.mi olur şunu merak ediyorum ilk başta böyle olunca ses etmiyorsunuz diye mi bunlar böyle pis alışıyor yoksa huyları mi böyle hiç mi kizmiyorsunuz yani tamam her insan farklı ama böyle de yapmayın kendinize yaa

blogyyy tek taraflı düşünmesini bıraktım
      Senin duygularını önemseyen birine neden kendini veriyorsun
      Açık ve net bir dille konuşulacak bir işe konuş ve bnde senin gibiyim rahatlamak istiyorum de bakalim ne değişiyor

enerciiiii evet yeni evliyken utanma çekinme vardı üstelemedim söylemedim ama baktım bu aralar olmuyor söyledim umursamadı

blogyyy ay bana hiç fark etmez niye kendi içime atıp da kendimi üzeyim Bee tamam kişiden kişiye değişebilir illaki ama nasıl alistirirsan öyle devam eder beni rahatlatmadan hayatta rahatlamaz ki rahatlsa bile zevk almaz eğer ben istekli değilsem ben.bi bakışım yetiyordu ilk boyle olduğu zaman o da bilerek degildi yani erken bosalma sorunu vardı hastaneye falan gitti hatta bazı erkekler utanıyor gitmeye benimki öyle değil cok şükür olan olmuş bundan sonra muaade etme bir kızar 2 kızar eninde sonunda alışır

blogyyy yarin deneyin bakalım
          Aslında erkeklerin tekrar yapması zaman alıyor bizim gibiler hemen olmuyor lar
          Yarin yine denesin ama önceden sevişin vs