mlksrdl Kızlar bugün farkettimki ayaklarım balon gibi olmuş ayaklar neden şişer çok ayakta kalmaktan mi? Gebelikten olurmu ilk zamanlarsa ?
Coolness mlksrdl gebelikte normal ama son aylarda normal diye biliyorum, gebeliğin başlarında çok ödem olan arkadaşımı takip amaçlı kalp damara yönlendirmişti doktoru ama olumsuz bir sonuç çıkmamıştı
Moonlight_ mlksrdl Cok uzun süre ayakta kalmak yada oturmak Kilo Bazi ilaclar Hormonal degisiklikler Seker varsa ondanda olabilir Fazla tuz tüketimi Gebelik
mlksrdl perimasali802_ hamile olup olmadığımı bilmiyorum varsa şimdiden ödem veya şişlik olabilirmi ?
perimasali802_ mlksrdl yok sanmıyorum Ama eğer gün içinde çok ayakta isen sisebilir ama Sürekli oluyorsa doktora git canım
mlksrdl perimasali802_ kız hiç oturamiyorum ki 22 aylık bebem var ne uyku var ne yemek yemek peşinde koşmaktan dikilmekten bittim😢😢 neyse canı sağolsun da napalim annelik 🤷🤷
mlksrdl kimkimki yani tuz tüketiyorum ama aşırı aşırı değil bazen dengeleyemiyorum oda var ama genelde yerinde oluyo yemeklerimin tuzu muhtemelen çok ayakta kalmaktan herhalde
perimasali802_ mlksrdl çok ayakta durduğun içindir kuzum dinlemeye vakit bulmaya çalış Ah bu annelik ♥️ onların gülüşü ile yorgunluk nedir unutuyorsun💗