Yani fik fik yapicagimiz zaman ben önceden onun için suslenirdim gecelik giyerdim parfüm sıkardm ama eşim benim ona ozendigim kadar bana ozenmiyor resmen afedersiniz bu postta braz açık konusucam soyunup yanıma geliyor berbere bile giderken parfümünü sıkar dişini fircalar saçını tarar bakik yapar yani gider ben istyorm benim icinde parfüm sıksın özensin kendine de soyledm ama hala aynı yani pis kokmuyor ama zaten cinselliğe isteğim yok parfüm kokusu falan alsam belki olur diye düşünüyorum birde istemediğim hareketleri cinsellik sırasında yapior hiç zevk alamıyorum zevk almadan mutsuz bitiyor ilişki ben zevk almak ilişkide mutlu olmak istyorm mememden üç kere ameliyat oldm dokununca huylaniyorm diyorm gene aynı şeyi yapior yapınca kendimi kasıyorum bıktım artk peridede okuyorm herkes mutlu falan ama ben olamiyorm eşimde mi sorun var bilmiyormu sevisme anlamadm ya 🥺😤🤦
Sizin eşleriniz de böylemi 🤦😤
gultenmhmt bazı erkekler ön sevisme nedir bilmiyor anca kendi zevklerini düşünüyor bencil oluyor maalesef
Lovely_00 aynen katılıyorum 🌷
gultenmhmt ne kadar konuşursak konuşalım değişmiyorlar bencil insan hep bencildir benim eşim de ayda 1 ya ister ya istemez kendi haline bıraktım artık yoruldum konuşmaktan
Lovely_00 istese bir türlü istemese istemedimi baskasimi var dyorz istedimi yorgunum 😆😂
gultenmhmt başkasının olduğunu düşünmüyorum eşim bana 15 gün yetiyor diyor çok bir duskunlugu yok ama sağdan soldan duyunca okuyunca benim eşim niye böyle değil diyoruz ben şöyle dusunuyorum 2 sezeryan doğum yaptım vucudum eskisi gibi değil beni mi beğenmiyor artık diye kendimi sucluyorum
Lovely_00 haklısınız ☹️
Lovely_00 benim eşimde de aynı sıkıntı vardı 2 sene boyunca tartışma yaşayıp durduk en son ailesiyle konuştuk onlarda kızdı oğlum normal değil diye işte hastaneye gittik üroloji bölümüne şikayetimizi anlattık testosteron seviyesi en alt seviyede çıktı şu an ayrıyız ben ailemi ziyarete geldim döndüğümüzde birlikte çift terapistine gidicez
denizinanne bende kaynanama kapalı olarak bahsettim anlattığını duysa kızar bana konu açıldı o yüzden bahsettim sonra pişman oldum ben eşime desem hastaneye gidelim diye bana kızar ama kendimi de suclamaktan bıktım onun yüzünden mutsuzum
gultenmhmt Bu iş ciddi.Zamanla bu evliliği yürütemez hale gelirsiniz.
Yol yakınken çözün derim.Boşanma ile sonuçlanabilir bu işin sonu.Evliliğin sürdürülmesi için itici bir güç gerekir,bu güç cinsellik.
gizew kaç defa söyledim dedm dışarı çıkarken kendine bakiyorsun benim için bakmıyorsun benim içinde sık tras olur berber kolanya sürer laf sokarm bizde yararlandik diye falan hiç hesaba almaz beni cinselliği hep acı verici goguslerimi ağritir özel bölgeden huylaniyorm dokunma dyorm yapar yani ben biktm hiç istemiyorum artk cinsellik
gultenmhmt huylaniyorm dokunma dyorm yapar yani
Dokunmadan nasıl olacak ama 😄
Lovely_00 valla canım bende kimseye anlatamadım hatta eşim birine anlatırsan ölümü gör bile demisti her hastane konusu açıldığında kavga ederdik o kadar yıprandık ki boşanmaya kadar bile gitti işler bende mecbur kalıp anlattım bizim aramızda birsey yok arkadaş gibiyiz dedim Allahtan ailesi duyunca arkamda durdu kayinpederim aldı beni karşısına bunda saklanacak birsey yok dedi hatta özel hastaneye gidicez ben evimi de satarım gerekirse onun tedavisi için dedi sen sadece kendini yıpratırsin bence anliycak biriyle otur konuş evliliğinin biteceğine bir süre kavga edersiniz düzelir sonrasında
gizew olur olur 😂😂
gultenmhmt Bence sen biraz zorsun 😄
gizew evet zorum ama sebeplerimi bilerek bilerek yapior
gultenmhmt benim ki de öyle bazen ben diyorum duş alalım diye ya da sadece ona aldırıyorum çünkü zaten hamileyim duş almadan rahat edemiyorum kokuyor bana
denizinanne çok haklısın canım ama benim çevremde beni anlayacak insan da yok dediğim gibi eşimle çok konuştum tamam diyor yine aynı gittiği yere kadar