- Düzenlendi
Kizlar 25 yasindaki kiz icin hangisi daha guzel? Indirimde, Alacagimdan degil ama gönul gezdiriyorum belki bir gun diye :) altin degil gumus rengi altin sadece.
Uc tane secenek: 2 küpe bi kolye. Tskler
Kizlar 25 yasindaki kiz icin hangisi daha guzel? Indirimde, Alacagimdan degil ama gönul gezdiriyorum belki bir gun diye :) altin degil gumus rengi altin sadece.
Uc tane secenek: 2 küpe bi kolye. Tskler
Birbeyazkalp fotoğraf varmi ona göre hareket edelim
perimasali802_ heh şimdi yüklenmiş olması lazım
Birbeyazkalp tam geldi
Birbeyazkalp bunlar sanki set halinde çok benziyorlar çünkü
Birbeyazkalp şahsen benim fikrim taşlı kolye ve küpe takim olarak daha güzel duruyor yinede sen bilirsin 🌸
perimasali802_ yok canım sey değil ayrı ayrı satıyolar, ama set alsanda olur :) Sadece bir taneye gücüm yeter. Bunların bide gümüş rengi hali var ama altın kaplama daha iyi sanki ?
Taşlı küpeye gönlum kaydı sanki ama asla şaşalı birisi değilim o yüzden bilemedim. Yeni gelin gibi durmak istemiyorum 🤣 Sizce ?
Birbeyazkalp benim takilarim gümüşte var altin kaplama da var ikiside hemen hemen ayni zaten
Bir taneye gücün yetiyorsa kolye al canim 😍
Birbeyazkalp kendine mi aliyorsun canim
Arkadaşınin zevkine göre hitaben de alabilirsin
perimasali802_ bunlar 925 ayar diyor. Ama metal rengine alışık değilim pek. Sade, iç açan naif birşey düşündüm bunlardan birine gücüm yeter anca
perimasali802_ kendime canım. Normalde hiç takı takmam erkek çocuğu gibiyim adeta 🤣
Birbeyazkalp Gümüşler in ayarı sabit altın kaplama da olsa değişmiyor
Gümüş te çok güzel şık durur kolyeden varsa alabilirsin
perimasali802_ bunların türkiyede değeri nekadardır canım bozdursak mesela ?
Birbeyazkalp ben şimdiye kadar satmadım gumuslerimi
Ama bu işleri yapan tanıdığım var ve baya kazanıyorlar yani
perimasali802_ anladım şu da geldı aklıma taşlı olan kupe veya kolyeyi alsam değer kaybeder mi. Birde kaplama olması da değeri kaybettırır mı diye.
Birbeyazkalp nasil altında işleme varsa değerli düşüyorsa gümüşte öyledir
Gümüşte su var çok taşlı olanların değeri daha yüksek satin aldığında çünkü işlemi uğraştırıcı yani suan gümüşün setini Alsan 1000 liradan aşağı değildir
Pek satin alma verme isleminde bilgim yok ama bildiğim sade gümüş yani kaplama olmayan daha yüksek fiyati var
Kaplama sonradan renki gidiyor temiz kullanman lazim parfüm vs dikkat etmen lazim
perimasali802_ bu altın kaplamanın taşlı küpesiyle metal renginde olan küpesi fiyat farkı var kaplamalı daha pahalı ıkısıde 925 ayar diyor canım ama satış farklı demekki
Birbeyazkalp sade olan düşük fiyat taşlı olan yüksek fiyatlımi
perimasali802_ öyleyse çünkü işlem var ondandir pahali olması