Birbeyazkalp Kizlar 25 yasindaki kiz icin hangisi daha guzel? Indirimde, Alacagimdan degil ama gönul gezdiriyorum belki bir gun diye :) altin degil gumus rengi altin sadece. Uc tane secenek: 2 küpe bi kolye. Tskler
perimasali802_ Birbeyazkalp şahsen benim fikrim taşlı kolye ve küpe takim olarak daha güzel duruyor yinede sen bilirsin 🌸
Birbeyazkalp perimasali802_ yok canım sey değil ayrı ayrı satıyolar, ama set alsanda olur :) Sadece bir taneye gücüm yeter. Bunların bide gümüş rengi hali var ama altın kaplama daha iyi sanki ?
perimasali802_ Birbeyazkalp benim takilarim gümüşte var altin kaplama da var ikiside hemen hemen ayni zaten Bir taneye gücün yetiyorsa kolye al canim 😍
Birbeyazkalp Taşlı küpeye gönlum kaydı sanki ama asla şaşalı birisi değilim o yüzden bilemedim. Yeni gelin gibi durmak istemiyorum 🤣 Sizce ?
perimasali802_ Birbeyazkalp kendine mi aliyorsun canim Arkadaşınin zevkine göre hitaben de alabilirsin
Birbeyazkalp perimasali802_ bunlar 925 ayar diyor. Ama metal rengine alışık değilim pek. Sade, iç açan naif birşey düşündüm bunlardan birine gücüm yeter anca
perimasali802_ Birbeyazkalp Gümüşler in ayarı sabit altın kaplama da olsa değişmiyor Gümüş te çok güzel şık durur kolyeden varsa alabilirsin
perimasali802_ Birbeyazkalp ben şimdiye kadar satmadım gumuslerimi Ama bu işleri yapan tanıdığım var ve baya kazanıyorlar yani
Birbeyazkalp perimasali802_ anladım şu da geldı aklıma taşlı olan kupe veya kolyeyi alsam değer kaybeder mi. Birde kaplama olması da değeri kaybettırır mı diye.
perimasali802_ Birbeyazkalp nasil altında işleme varsa değerli düşüyorsa gümüşte öyledir Gümüşte su var çok taşlı olanların değeri daha yüksek satin aldığında çünkü işlemi uğraştırıcı yani suan gümüşün setini Alsan 1000 liradan aşağı değildir Pek satin alma verme isleminde bilgim yok ama bildiğim sade gümüş yani kaplama olmayan daha yüksek fiyati var Kaplama sonradan renki gidiyor temiz kullanman lazim parfüm vs dikkat etmen lazim
Birbeyazkalp perimasali802_ bu altın kaplamanın taşlı küpesiyle metal renginde olan küpesi fiyat farkı var kaplamalı daha pahalı ıkısıde 925 ayar diyor canım ama satış farklı demekki
Birbeyazkalp perimasali802_ kuzum metal renkli sade veya taşsızlar altın kaplama sade ve taşlıya göre daha uygun, ama taşlılar sadeden azcıı pahalı