Kizlar 25 yasindaki kiz icin hangisi daha guzel? Indirimde, Alacagimdan degil ama gönul gezdiriyorum belki bir gun diye :) altin degil gumus rengi altin sadece.

Uc tane secenek: 2 küpe bi kolye. Tskler

Hangisi?

Taşlı küpe
Sade olan küpe
Kolye

perimasali802_ yok canım sey değil ayrı ayrı satıyolar, ama set alsanda olur :) Sadece bir taneye gücüm yeter. Bunların bide gümüş rengi hali var ama altın kaplama daha iyi sanki ?

Taşlı küpeye gönlum kaydı sanki ama asla şaşalı birisi değilim o yüzden bilemedim. Yeni gelin gibi durmak istemiyorum 🤣 Sizce ?

perimasali802_ bunlar 925 ayar diyor. Ama metal rengine alışık değilim pek. Sade, iç açan naif birşey düşündüm bunlardan birine gücüm yeter anca

Birbeyazkalp nasil altında işleme varsa değerli düşüyorsa gümüşte öyledir
          Gümüşte su var çok taşlı olanların değeri daha yüksek satin aldığında çünkü işlemi uğraştırıcı yani suan gümüşün setini Alsan 1000 liradan aşağı değildir
          Pek satin alma verme isleminde bilgim yok ama bildiğim sade gümüş yani kaplama olmayan daha yüksek fiyati var
          Kaplama sonradan renki gidiyor temiz kullanman lazim parfüm vs dikkat etmen lazim

perimasali802_ bu altın kaplamanın taşlı küpesiyle metal renginde olan küpesi fiyat farkı var kaplamalı daha pahalı ıkısıde 925 ayar diyor canım ama satış farklı demekki