perimasali802_ deryamm123 kizin alkolü olduğunu biliyormuydu ve üstüne kizla opusmus kız hatırlıyor ama sözlün hatırlamıyor çok ilginç 🤷🧐
deryamm123 perimasali802_ sözlüm alkoylüymüş kız değil ondan kız herşeyi hatırlıyor bende yararlanmıyı mı tercih ettin sözlümden dedim evet dedi
kizatasozu deryamm123 su iğrenç insanların soyu tukense bian önce iğrenç gerçekten elime geçse yolsam onu sen nasıl duruyosun
mca Ayrıl bebiş erkek mi yok sana güvensizlikle bir yere varamazsin daha çok başındasın temeli sağlam bir evlilik olmasa bir yerde çatlak verir
deryamm123 kizatasozu keşke canım bildiğin asılıyormuş sözlüme ben fark etmiyeyim diye de bana takip isteği atmıştı sonra alkolü olduğı zamanı tuturup faydalanmış ayrılırız düşüncesiyle. Normalde olsam ayrılırdım ama böylelerinin yüzü gülsün istemiyorum sevinsinler de istemiyorum
eymenn21 deryamm123 kız bırak onun yüzü gülsün kızın asıldığını bildiği halde sözlün nasıl o kızla aynı ortamda durabiliyor ki yani hiç mi duygularını anlayabilcek kapasitede değil şuan bunu yapan illa yapar evlenince çocuk olunca inan daha zor ne güzel evli değilsin bı mecburiyetin yok çocuk olduğu zaman boşanma durumun da olan sadece çocuğa oluyo kadın da erkek te her türlü hayatini kurmaya çalışıyor fakat ortada çocuk kalıyor yıpranıyor
kaardelen deryamm123 Beklemeniz hata, bence sizde affetmek istiyorsunuz. Bile bile kabullenmek bu. Yarın bir gün evlendikten sonra nasıl olsa affetti diye bir daha aynı durum olacak ve boşanması daha da zorlaşacak. Yol yakınken vazgeçin derim.
alvina deryamm123 nereden biliyorsunuz belki de kızla beraber anlaşarak alkolden dolayı hiçbirsey hatırlamıyor bahanesine sığınarak sizi kandırmaklarını? Bir insanın karakterinde varsa alkollü veya alkolsüz farketmez yapacagini yine yapar sizin de sözlünüzün karakterinde bu varmış ve alkollüydüm bahanesine sığınarak sizi aldatmış. Evlendikten sonra da alkol alıp sizi aldatmayacağına eminseniz ona göre evlilik yolunda ilerleyin
papatyamsigibi deryamm123 bile bile kendini yakma. Çok alkol kullandım dibine kadar içtiğim de oldu ama herşeyi aynı şekilde hatırladım sabah kalktıgımda. Yani bence evlendikten sonra pişman olmaktansa şimdi bi halini çaresini bul. Sözlün emin ol hatırlıyordur herşeyi ama işine gelmeyenleri hatırlamaz. Kendine yazık etme.
Aselparlaa deryamm123 yani evet hatırlıyorum öptüm seni aldattım demez. Veya ilerleyen zamanlarda yine yapar bu sefer öpüşmekşe kalmaz çok sarhoştum şuurumu kaybettim aa sevişmiş miyim gerçekten der . Bu kadar saf olma . Ama kabul edip görmezden gelmek istersen Tabiki senin tercihin .
aayhhh Sen bunun hep pişmanlığını ve de unutamayarak kendini mahv edersin. Ayrıl zaten çok seviyirsa kapında yatacaktır ailene söylemiyerek hata yapmışsın. Söyle ve kendini çok kötü hissetdiyini spyle yapamıyorum de ve bitir böyle yaşamaya mecbur değilsin
Eucleas deryamm123 bilen bilir boşanmak isteyenlerin ayrılmak isteyenlerin önünde deccal gibi dururum ama senin durumda bu kadar net bu unutulmaz AYRILACAKSIN başka yolu yok kendince salak saçma bahaneler bulma
romeonunjulieti deryamm123 yanlış anlama beni ama onlar ikisi aynı ortamda ne arıyorlarmış ?? sevgilin içip kızların olduğu ortamda geziyorsa bunu evlenince de yapar yanlış anlama beni evlendikten sonra bazı şeylerin geri dönüşü zor iyi düşün taşın
deryamm123 romeonunjulieti kafe sevgilimindi yani o kız oraya bizim kafeye geliyordu. Kendi iş yeri olduğu için o ortamdaydı. O kafeyi kapadık zaten. Yoksa bende sevgilimin kızlarla dolu ortamda olmasını istemezdim. Öyle alıp başını kız dolu yere keyfi için gitmiyordu. O kız sevgilimin kafesie müşteri olarak geliyordu
buzdankalpler deryamm123 bir noktada her hatasında alkollüydüm diyecek. İyice düşün ne yapmak istediğine karar ver. Özellikle kendini düşün. Unutamam aklımdan çıkmaz diyorsan ve buna rağmen evlenirsen o evlilik sana cehennem olur
enerciiiii deryamm123 şüphe insanı içten içe yer bitirir sonra bir bakmışsın olan sana olmuş en güzel yıllarını heba etmişsin evet zor gelebilir ilişkini bitirmek seviyor değişeceğine inanmak istiyor olabilirsin ama inan ucunda ölüm yok insan her şeye alışıyor evet belki gervekten hatırlamıyor ya da alkol bahanesine sığınıyor bunu hiç bir zmn bilemezsin peki ya evlendikten sonra nolcak alkol alınca tekrar aldatmaycaginj nerden biliyorsun rüyalar aleminde değiliz her zmn olabilecekleri en kötüsünü bile düşünüp ona göre davranmaliyiz
Blondie deryamm123 o kızın yanına nasıl gitmiş ayık kafayla ? Sarhosken yoldanmı bulmuş sonucta o kzıı çağırması bile yanlış yanına amaç ne?