flankes Merhaba arkadaşlar. 36+5 haftalık oldum randevum iptal edildi, doktorum programı nedeniyle pazartesi gitsem hastaneler randevusuz bakıyor mu? hangi saatlerde alıyor bilgisi olan yaza bilir mi lütfen, en son 33+3 te gitmiştim
chicabomb flankes doktorunuz gün verdi mi şu gün gel diye. Siz randevusuz gitseniz bakarlar heralde artık son zamanlar çünkü. Ben randevu bulamadığımda doktor çağırdı diyodum danışmaya bazen direkt sıra veriyolardı bazen de doktordan kaşeli kağıt al diyorlardı
HurremSultan flankes her hastanede aynı olmuyor cam sakura da 38 sonrası sabah 7 den önce gidersen bakıyorlar diye biliyorum. Zaten acil.birsey varsa da direk acilden bakıyorlar
flankes chicabomb hayır canım en son gittiğimde şu zaman gel demedi, peki hangi saatler arasında alıyor du seni dediğiniz gibi son zamanlar artık alması gerekir zaten randevu sistemi 15 günde bir açılıyor başka doktora gitmek istemiyorum hep aynı doktora gittim şimdiye kadar yorumun için teşekkür ederim ❤️🌸
chicabomb flankes ben sabah erkenden gidip sıra alıyodum belli bi zamanı yoktu bazen öğleden önce alıyodu bazen sonra. Artık herkes randevulu gittiği için onların önceliği oluyo galiba. Araya da bizi alıyolar işte ne zaman denk gelirse
flankes chicabomb sabah erkenden almak mı gerekiyor sırayı genelde saat 8 de burda olun diyorlar randevuyu öyle veriyorlar diğer türlü, öyle diye biliyorum gebelerde nasıl oluyor bilmiyorum kızım var onu birnine emanet birakacam çok bekletirler mi yanımda kabul etmiyorlar nts ye bağlarken
flankes HurremSultan canım ben İstanbul’da değilim her il ve hastane farklı mı acaba sonuçta son haftalar bakmaları lazım diye düşünüyorum acillik bir durumum yok o yüzden polikliniğe gidecem kızımı düşünüyorum yanıma alsam nts ye girerken almıyorlar içeri kimseye guvenipte bırakmak istemiyorum uzun sürer gidip gelmem, artık şansımı deneyecem goturecem kızımı bakalım yorumun için teşekkür ederim ❤️🌸
HurremSultan flankes rica ederim güzelim anne olmak çok zor Allah yardımcın olsun sağ salim kavuş inşallah bebeğine 🎀🤍 hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin. Bulunduğun yerdeki hasteneleri bir ara derim
flankes HurremSultan çok teşekkür ederim canım 😘 annelik zor bide yanlız olmak daha da zor çocuğunu gönül rahatlığıyla brakamiyorsun, aminnn inşallah 🤲 duaya çok ihtiyacım var Allah razı olsun ❤️ hastaneyi bir ariyim sabah dediğiniz gibi 👍