perimasali802_ İçim çok dolu ve artik taştım tasacam İçimdeki sesim git birak herşeyi kaybol diyor ama nedenlerim sebeplerim var Keşke hayatımızı kendimiz cizebilsek 😓🥀 Sizinle konuşmak bna iyi geliyor 🥲
enerciiiii perimasali802_ askim bu uzaklık sana iyi gelmedi yaa tabi kimse insanın içini bilemez Rabbım gönlüne ferahlık versin
Bonibon_ perimasali802_ Ne olursa olsun kendini sıkıntıya sokma. Allah dermansız dert vermez. Sıkıntın her neyse Rabbim yüreğine ferahlık versin. Bazen insan içinde tutunca kopmak istiyor bağırıp çağırmak istiyor. Al eline bir yastık ağzına tut ve avazının çıktigi kadar bağır. Ağla bırak yaşlar süzülsün yanaklarından. Sıkıştırma kendini.
Eskobar perimasali802_ ben her gün taşıyorum bazen öyle sona geliyorumki çıldırıyorum Kadınların genel çilesi bu sanırım
perimasali802_ enerciiiii yoruldum ben enerciii birşeyleri kabul etmek susmaktan yoruldum içim yanıyor avazimin çıktığı kadar bağırmak istiyorum
gizew perimasali802_ Yazarak içini dökebilirsin canım,yazdıktan sonra sakinleşip düşününce eski önemi kalmıyorsa zaten büyütecek bir şey değil demektir. Ama yok için soğumadıysa o zaman yazdıklarınla bir çerçeve oluşturup sakince konunun muhatabı ile konuşabilirsin. Üzerim diye endişe etmene de gerek kalmaz sakinleşmiş olacağın için.
Blondie perimasali802_ bebeğim noldu sana 🥹 Buraya yazarak bizlere anlatarak içini dökebilirsin belki rahatların allah gönlüne ferahlık versin inan bende senin gibiyim
_OceanLove perimasali802_ anlat seni her zaman dinleriz canım benim insan susarak bir şeye varamıyor istersen anlat 7/24 dinlerim ben seni sadece üzülme sen gerçekten insan anlatınca rahatlıyor canım benim
perimasali802_ 1pasaannesi biliyorum çok teşekkür ederim o yüzden sizlerin beni dinleyeceğinizi biliyorum 💐 Çok karışık duygular içerisindeyim bir birikmislik gibi birşey Galiba benim piskoljiye gitmm gerek kendimi bile artik duyamıyorum hissetmiyorum
1pasaannesi perimasali802_ bende yeni düşük yaptım kendimi öyle yanlız hissediyorum ki sırf kafa dağıtmak için dakika başı buraya giriyorum
perimasali802_ 1pasaannesi çok geçmiş olsun canım basın sağolsun Rabbim tekrardan nasip etsin inşallah 🤲🥺🫂 Kendini yalnız hissetme sakin Bnde yalnızım etrafim kalabalık bile olsa sadece bedenen varim 🥺
perimasali802_ enerciiiii hepinize kocaman sarılıyorum 🫂🥺 biliyorum burda içimi dönsem benimle ağlayan bile olur o yüzden sadece bendeki yorgunluk halsizlik ve aklımdaki düşünceler Enerciii kendimi iyi hissetmek içten ama böyle olmasını bir an önce istiyorum çünkü gerçekten iyi değilim
perimasali802_ _OceanLove bendekiler dökülecek gibi degil 🥺 birini anlatsam diğeri kalir ve bazen sustuklarim konuşmak isediklerim boğazımda düğüm düğüm oluyor aglayamiyorum bile
july perimasali802_ bende sizinle aynı durumdayım içime ata ata alıştım artık eskiden ağlardım rahatlardım ama öyle bir noktaya geldim ki ağlamıyorum normalde çok duygusalım ama bütün duygularım alınmış gibi ne zaman geçecek nasıl geçecek hiç bilmiyorum 😥😥
enerciiiii perimasali802_ inslh hersey umdugundan daha güzel olur canım Rabbım gönlüne ferahlık versin ben hep burdayım 💐
_OceanLove perimasali802_ lütfen anlat gerçekten en son üzülmesini istemediğim kişilerdensin ne kadarını anlatabiliyorsan anlat ki sen bana derman olduğun gibi bende sana derman olayım kurban olayım anlat üzülmeni istemiyorum tamam mı her zaman burdayım aşkım ama yalvarıyorum senin gibi biri üzülmeyi hiç haketmiyor ❤️💔😭
_OceanLove july benimde öyle bana derman oldu perimmn ve ben senide onuda beklerim bende böyleyim ama hastalığa yakalandım içime ata ata sizde benim gibi olmayın lütfen 😭 anlatın tanımadığınız birine anlatın ben burda olacağım
perimasali802_ july bnde bir bilsem nasil olacağını düşünüyorum düşünüyorum için içinden çıkamıyorum atlatamadigim o kadar sorun varki🥲🫂 umarım birgün geçer 🌸