Bu konuyla alakalı bilgisi olan varmı acaba 2 yıllık mezunum doğudayız bı düşündüm ama şartlar falan nasıl acaba bide istediğin okul oluyormu acaba evin yakınında bi kaç okul var mesela daha önce yapan biri varmı acaba
Vekil ücretli öğretmenlik
Elizabeth öğretmen olarak öğretmen olmayan birinin öğretmenlik yapmasına karşıyım. Sistem zaten bitik çocuklarımızı gerçek eğitimcilere emanet etme taraftarıyım. Başka mezuniyeti olan kişilerin öğretmenlik yapmak istemesini anlayamıyorum. Doğu’da bu tolere edilebiliyor olması normal karşılanmamalı.
etoile başka mezuniyeti olan kişilerin öğretmenlik yapmak istemesinin sebebi kendi mesleğini ya da başka bişeyleri yapamıyoken öğretmenliği çok rahat yapabiliyor olması. Yani havada keklik öğretmenlik. Süt ürünleri bile okuyanın öğretmenlik yapmasına imkan veriliyor. Maalesef sistemin saçmalığı
etoile teşekkürler
ilees şampiyon sakin ol hayırdır neyin ahkamini kestin şimdi onu anlamadım papatya çayı öneririm iyi gelir hemen öğretmenliğe başladım zaten ben de buraya yazar yazmaz ikinci bir konu da size bunu küçümseme hakkını kim verdi pardon bence tek bir gereksiz bı konu var burada senin üslubun kitap oku kitap😘😘
damla61 üslup ne kadar da önemli olduğunu gösteren bir yorum gerçekten tebrik eder teşekkür ederim size 💜
- Düzenlendi
Elizabeth bunu küçümseme hakkını ögretmenligi ayaklar altına alan bu kadar düşuk seviyeye getirenler verdi. Mesleğim değil ben insan kaynakları mezunuyum o alanda çalışıyorum ama şunu söylemek isterim ki okullarda senelerce dirsek çürütüp fabrika köşelerinde iş aramaya gelen sayısız mezun öğretmen var ve ellerinde kalan son avantaj olan ücretli öğretmenliğide bölüm dışı mezunlar yüzünden yapamıyorlar. Bunu düşünüp buraya yazmanız bile gereksiz.
ilees tamam sen haklısın o zaman iyi günler