Hellooo ladysss

Ben ramazadan bu zamana kadar 80 kilodan 64 kiloya dustun hedefim 60 kilo. Ama annemgil ve diyerleri diyorlar bu kilo cok iyi Boyle kal yuzun cokuyor vs ben eskiden vucut hatlarim baya belirgindi Ama simdi baya gitmis sizde ne yapmaliyim? Kilolu halim bana yakisiyordu Cunku bebekligimden belli kilolu tompis bir bebektim simdiye kadar cok kavama takiyorum diyete devam etmelimiyim

esmanurcan Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap 😍
    Ben de kg aldım ve bunun bana daha çok yakıştığını söylüyorlar ama ben belirgin yüz hatlarını daha çok seviyorum (zayıf halimi) 😄

esmanurcan Bende zayıflamaya çalışıyorum. 59 kiloydum bebişten sonra biraz aldım haliyle. Daha 19 yaşındayım salmamam gerekiyor kendimi :) Diyet fikirleriniz varsa süper olur

HurremSultan ne ilacı kız aman doktor önermeler birsey kullanma geçen bir krem aldım ablamın gorumcesinden herkes kullanmış etkisini görmüş mahvetti beni yarın hastaneye gidecem

HurremSultan ya öyle ama ne bilim bende güvenir alırdım herseyi de korktum son olaydan sonra neyse sen al Bi etkisi olursa bende alim burnum yanmıyor benim

esmanurcan evet çok tehlikeli bu tür haplar üstelik ablamın aldığı hap sağlık bakanlığı onaylıydi midesinden oluyordu az daha