buzdankalpler kurufasulyegibi ıslanma olmazsa sorun zaten birliktelik zorlaşır sevgiliniz utancından size suç atmaya çalışmış. Afedersin soruyorum ama sertleşme olmadan yani ereksiyon olmadan nasıl birlikte olabildiniz? Girmezki
kurufasulyegibi buzdankalpler ilk sokunca yumuşayıp çıktı çıkınca çok sulanmışsın dedi bidaha giremedi zaten😃
Oluyorumanlasana kurufasulyegibi o nasıl anlatmak be ablam gözümde canlandı 😂😂 birine bakıp çıkacakmış gibi o ne öyle ahahahah😂
buzdankalpler kurufasulyegibi amaaan çamur atmış iyi ıslanmışsan zevke gelmişsindir yağ gibi kayar girer kayganlaştırıya gerek kalmaz
enerciiiii kurufasulyegibi yok canım beni alakadar etmez ki Bi an şaşırdım sadece sevgilin falan vardı ilişkinizi ilerlettiniz herhalde o yüzden öyle yazdım sorun yok
perimasali802_ kurufasulyegibi onda sorun var hiç kendini sikma Belli zaten sulanma olmazsa hiç olmaz 🤨
kurufasulyegibi perimasali802_ bende dedim ara verelim sonra devam ederiz adam hemen olsun derdinde yapamıyorda
Medusa kurufasulyegibi Senle ilgisi yok daha ilk mevzuda suçu sana atmaya çalışıyorsa sen ilişkini bi gözden geçir derimm. Sevgiline sorunun onda olduğunu söylesen kabul etmez gibi, o yüzden balık baştan kokaaarrr😂
HurremSultan kurufasulyegibi adamın erkeklik gururu incindi🤪 ilk ten tenen temasta dokununca boşalmak da ne biliyim🙊🙊 bizimle diilsssiiinnnn🤪
kurufasulyegibi HurremSultan bende şaşırdım yani üstümüz de giyinik bi iki öptü bende öpüyordum bana seslendi bende dedim merak etme morartmam meğersem boşaldığını haber verecekti baktım söylemeden ben bi lavaboya gidip gelicem ama elim oraya geldi ıslanmıştı