HurremSultan Eskobar kanka evet ya bugün aşırı uzgundum eşim hemen gönlümü aldı Allah’tan arada çok üzülüyorum geliyorlar çok zorlanıyorum perileri 🥲🥲 çocuklar çok güzel Allah’ım eksikliklerini göstermesin bak ezan okunuyor. Ama gerçekten çok zor ya
Eskobar HurremSultan sürekli koşuyoruz😂 Yorulduğumuzu anlamaya bile vakit kalmıyor yani yatağa zor yatıyoruz valla bazen kemiklerim ağrıyor oh diyorum 😂 Allah yokluklarını göstermesin ama bence böyle söylenmekte şikayet etmekte çok güzel🥰 Yaramazlıklarını gördükçe içimden bişeyler akıyor
hzrn1 simonedebeauvoir vallahi erkeklere göre hiç bir şey yok her gün de oluyor gerçekten ama kadınlar için gün zaten yorucu
simonedebeauvoir hzrn1 ay yorucu oluyır kafada bir ton iş oluyor duş ter yahu duş sonrası şampiyon kurutmak bile kadına yük erkekte ne var havlu sil geç kadın daha nevresim değiştiriyor aboooo yoruldum
HurremSultan Eskobar şuanda kızım çok ağlıyor güzel yanlarını göremiyorum onlar uyuyunca birdaha konuşalım 😂😂
simonedebeauvoir perimasali802_ of sorma şöyle anlık insan olamadım hep bir plan program sürekli birşeyleri not alırım bu mu iyi salmak mı bilmiyorum ama salmak fikri bile içimi ürpertiyor 🤣
Moonlight_ mlksrdl bu herkeste farklidir hayat sartlari bazen ayda 1 yapmayi gerektirir bazen ayda bir olur bazen 2 güne bir olur bu size bagli bisey
Lovely_00 kleopatranizzz anladım canım şu şener Şen’in şalvar davası filminde kadının kocası hergun istiyorya kadından canından bıkıp müjde ar a “hergun hergun” diye isyan ediyor o geldi aklıma 🤣🤣🤣