prenses90 Kızlar eşim yatay pozısyonda bnde üstte pozisyonunu çok seviyorum ama baçaklarım saniyesinde ağrıyor o zamanda zevke odaklanamıyorum,varmı bunun bir kolay yöntemi?yada aynı şekil erkek altta kadın üstte kolay yapılır pozisyonlar..
_OceanLove prenses90 elerindende destek alabilirsin pardon götünü oynat daha kolay ellerindende destek al ve biraz öne doğru eğil aşkım
kleopatranizzz prenses90 Aşkım bu ateş nereden geliyor bu kadar fjfjjf sabahın köründe bu postu açtıracak kadar 🤣🤣 söyleyin bende alayım @gizew bilgin vardır aşkım
HurremSultan prenses90 ben eşimin iki ayağının arasında duruyorum oturur pozisyonda rahat edene kadar deniyorum bazen dizlerimin üzerinde bazen ayaklarımın nasıl rahat ediyorsam o şekilde yapıyorum 🤌🏻🔥 bende zevk alıyorum ama eşim daha çok zevk alıyor o şekilde tam görüyorum çok hoşuma gidiyor diyor🤭🙊
prenses90 perimasali802_ öyle yapıyorum kuzu işte bacaklar o pozisyondayken hemen agrıyor bence birazda kilonun verdigi ağırlık,dogy pozisyonu ve digerlerinde çok güzel kıvrılıyorum pozisyona geliyorum ama bunda olmuyor👎
Oluyorumanlasana perimasali802_ sjsjsj sen surda dur işim biterse alicam seni der gibi o nasıl açıklama 😂
prenses90 _OceanLove basenli ve baldır bacak oldugum için götümü kaldıramıyorum🤣🤣 dik durup üstünde git gel yapmaya çalışıyorum ama oda dedigim gibi saniye geçmiyor bacaklarım agrıyor ama senin dedigin şekil öne egilerek belden git gel yapacam
perimasali802_ prenses90 kalçanı hafif kaldir ellerini eşinin göğsüne gore ayarla oylede dene bakalım
prenses90 kleopatranizzz tatildeyiz aşkım dönüp dolaşıyoruz fik fik yapıyoruz,kafa rahat stres yok yemek ye havuza gir sex yap🤣 birde eşimde erken boşalma problemi vardı kullandıgı ilaçın faydasını görüyor bıraksm adam her dakka s..k beni🤭🤣
Elisam2022 Bazen eşinin ustune uzan başını omzuna koy kulak memesi boynunu falan mesela hafif hafif öp. Aktif ol yani öylece yatma, dinlenince de dik durup üstünde ziplayabilirsin. Üstüne uzaınca fazla zıplama içinden çıkar 😀