kleopatranizzz lanjalee Aşkım durduk yere o hale gelmedim ki jgkgkgkgk peride bunca zamandır beni hiç öyle görmemiştir 🙃
lanjalee kleopatranizzz ben yazmamak için tuttum kendimi herkes herşeyi yazmış zaten 🤷 ilginç şeyler oluyor dimi 😅
kleopatranizzz 2minnosannesi Ben sana yardım edeyim sende bana çocuklar da birlikte takılır ne dersin🤣🤣
2minnosannesi kleopatranizzz ay ne güzel olur bn mutfak işini yapayım sende süsleme işlerini halledersin😀
lanjalee kleopatranizzz uff oluruz 😂 ay ben oğluma diyorum kıtla oğlum babayı diye aklıma o geldi şimdi , kıtlarlar bizi kleo 😅😂😂
lanjalee kleopatranizzz babayı kıtla hee 😅😂 Erzurum şekeri gibi adam kıtlayacak tabi hahahhhhh 😂😂😅😅😅😅😅😂😂
kleopatranizzz lanjalee Ya sen çok komiksin jaleee 🤣🤣babayı kıtlamayacaksa neden babasının oğlu olsun ki fjfjfjjfjfj
kleopatranizzz 2minnosannesi Ayyy nasıl iyi olurdu bilemezsin,yalnız görev dagılımını tam bana göre yaptın 🤣🤣
belladonna gizew Bu aralar baya bir yoğunluğum var canım o nedenle aktif olamıyorum ama çok teşekkür ediyorum 🤍