Sahra5 kuzum aldatıldığını mı düşünüyorsun… inşallah öyle değildir ama hareketlerinden anlarsın sanırım

Sahra5 Umarım yanılıyorsundur canım. Kadın hisseder bunu diye düşünüyorum. Hallerinden hareketlerinden değişiklikler illaki fark edilir. Bir yerdr okumuştum bunu,konuyla ilgili sakince ufacık konu açsan zarf atsan aşırı sinirlenirmiş en çok oradan belli ederlermiş yada böyle durup dururken anlamsızca ona bakınca hemen noldu niye sinirli bakıyorsun ne oldu telaşına düşerlermiş. Sinirli bakmasan bile acaba anladımı gibi sürekli aynı tepki verilirmiş. Artık nekadar doğru bilemiyorumda.

Goat kafayı yicem psikoloğa gitmeyi düşünüyorum
      Açıkca sordum tamamı yemin etti defalarca sordum bak ben cevaba kendimi hazırladım yaptıysan söyle sonrada öğrenirem bu kadar sakin durmicam falan aldatmıyorum dedi yemin etti ama inanmıyorum iştee

Sahra5 e kuzum bak sanada diliyle söylemiş ve telefonundaki hiç bir şey yokmuş eğer haylen şüpheleniyorsan biraz zaman ver sonra hiç hazır olmadığı bir şekilde telefonuna bak veya evine git

Goat şimdi biz aylardır ayrıydık bu gün tam bir ay oldu yanına geleli biz ayrıyken bi gece kavga etmişdik amcasıyla dışardaydı o gece bana yazmamıştı sonra yazdı fotoraf attı bak şurdayım diye neyse burya geldiğimde telfonuna baktım arkadaşıyla konuşduklarına bi de ne göreyim meğer o gece arkadaşı iki kız da çağırmış biirisi benim kocama sarkmış sen yüz vermesen yapmazzdı dedim arkadaşıula olan konuşmasında arkadaşı bi geceden bişey olmaz git yanına kız hala seni soruyo falan demiş kocam da hayır gerek yok demiş bütük kavga ettik o günden beri kafayı yiyorum ama o olayın üstünden geçtim ya da öyle sanıyorum

Sahra5 vallahi kuzum işkilenmekte haklısın bunu söylediğim için özür dilerim ama ben konuşmalardan baya farklı şeyler çıkardım ama umarım öyle değildir

Goat şimdi de böyle bi umursamaz hallerde sanki ha duvara konuşmuşum ha eşime ne desem dinlemiyo başında salmak için boş cevaplar falan sinir oluyorum hayırdır bu umursamzlık ama böyle sık sık dışarı çıkarız gece ne bilim ne desem alır ki hep yapar geçen bana yeni telfon spariş etmiş ama alırsam ikimize birden alıcam demişti sadaece bana sipariş etmiş kavgadan sonra
          Ne bilim sabah çıkarken öperdi giderdi bayadır o yok gelirken sarılıp öperdi o da yok yani napıyorum ne ediyorum hiç sormuyo da bak eşler görüyorum tamamı karısını kıskanıyo falan benim eşim beni kıskanmıyo ama bu hep böule yani yeni değil

_OceanLove psikoloğa gitmeyi düşünüyorum kendisine de söyledim git dedi gerçekten kafam yanıcak gibi
          O söyledi ama ben inanmıyorum
          Yemin et beni aldatmadın ne de aldatmıyosun dedim sadece yemin ederim dedi buna bile inansım gelmiyo

_OceanLove eskiden cinsel hayatmız kötüydü ama kalben k
            Bir birimze yakındık daha dok duygusal olarak bağlıydık şimdi cinsel hayatımız en üst seviyode ama o yakınlık o samimiyet yok

Sahra5 şey görmüştüm bı videoda aldattığını düşünüyorsan emojilerine bak diye en son gönderilen emoji gulucukmu ateşli kalpmi mesela insalh öyle bişey yoktur tabi

kizatasozu var ateşli ama arkadaşıyla konuşurken de gönderiyo gördüm mesajlarda kimlere göndermiş bana da atmışdı kavgadan önce o yüzden ordan bulmam zor ama telfon aşırıııı temiz bu kadarı da normalmiii

Bence sakin kalıp konuyu kapat ve alttan alttan takip et eşini. Whatsappini kendine de bağla mesela. Takip edebilecegin bi program indir eşini. Iphonesa direkt var zaten bul diye program ordan bakabilirsin. Sosyal meydanlarına dikkat et

Sahra5 kuzum bak hiç bir şekilde düşünmemeye karar ver kurma kafanda ama işte bazen elinde olmuyor olamayan bir şeyde.
                  Hani yeni bir sayfa açmışsın gibi yap, eşinlede konuş ben olanları unutmak yeni bir sayfa açmak istiyorumde geçmiş konular hakkında hiç konuşmayın geleceğede bakmayın sadece anı yaşayın

Eşinizide kendiniz tanıyorsunuz eğer yalan söylüyorsa konuşmalarından hallerinden anlarsınız

Sahra5 benim eşim kullanmaz öyle emojiler bakayım bende aksam bizimde sorunumuz eşimin ilgisiz davranması artık çıtayı yükseltti baya adam eve geliyo direk ailesinin yanına gidiyo yada onlari cagiriyo günde gördüğüm 5 dakika bile değildir yani eve gelincede direk yatağa kaç kere söyledim dün yine söyledim anlamiyo ben bu ilgisizlikten gerçekten bıktım ne yapım artık bilmiyorum bu ilgi gerçekten kadının en büyük ihtiyacı ama gel gör ailesinden bana sıra gelmiyo boşuna dememişler kadın ilgisizlikten sevgisizlik ten olur diye bıktım gerçekten yaa

Sahra5 eskiden böyle temiz miydi? Bak kuzum belki adam arkadaşlarının gazına gelip bir hataya düşmüş bile olabilir. Çokta pişmanda olabilir ve aynı senin gibi oda unutmaya çalışıyor olabilir. Akışına bırak biraz uzun zaman eşinin hiç beklemediği bir anda telefonuna bak hani eşin hiç düşünmesin böyle unuttu artık olayları düşünmüyor telefonada bakmıyor gibisinden.

Yada karşına al açık sözlerle konuş eğer affetmek istiyorsan zaten yeni bir sayfa açalım geçmişi unutalımde