Kalan süre 34 gün🥹emziriyorum nasıl verebilirim helppppl
Acillll 5 kg vermem lazım
aydaksiyahkedi
@ladymomm bu konuda peridede çoğu arkadaşımıza yardımcı oldu. Postlarına girip bakabilirsin sana da faydası olacaktır.
aydaksiyahkedi yeme aşko 😂 aç uyu ben diyet listeleri ile 10 günde 1 kg bile verememişim insan utanır bari 1 2 kg verir ama yok neyse sen daha avantajlısn emzirdiğn için süreç sana daha yararlı olacaktır 🫶🏻
belladonna sağol bebekkkk
Oluyorumanlasana of emzirdikten sonra aşırı acıkıyorum :(
aydaksiyahkedi bende vermek istiyorum ama henüz götümün ve göbegimin bundan haberi yok 😂
papatyamsigibi inanmak başarmanın yarısıdır 😅
aydaksiyahkedi hiç sanmıyorum sjdjdjfj inanamıyorum be başaramıyorum 😂
belladonna
Aşk kadın ❤️
papatyamsigibi
Lütfen eski pp geri gelsin sjdjkdldl
aydaksiyahkedi aralıklı oruç diyeti yap bebeğin kaç aylık bu arada , ben 1 haftada bu diyetle 4 kilo verdim
ladymomm ah seherin modası geçti şimdi kendimi koydum shdhhdhfjf😂😂😂😂 yeni sesonda yeni insanlarla djfjfjjff
Lovely_00 10 aylık nasıl yaptın diyeti anlatırmısın
papatyamsigibi
Seher’in hikayesi neydi hsjdjdkks Müge Anlı izlemiyorum ahahaja
aydaksiyahkedi ek gıdayı guzel yiyor mu
aydaksiyahkedi sabah kahvaltı 11 de haşlanmış yumurta bol yeşillik 2 dilim tam buğday ekmeği 3 adet zeytin domates salatalık şekersiz çay 2 dilim peynir ( kibrit kutusu kadar ) bu ilk öğünü yapıyorsun saat 15.00 da küçük bir ara öğün yeşil çay , 2 bardak ayran , 1 bardak süt yada kefir hangi içeceği içersen seçeneklerden biri sadece yanına 1 porsiyon meyve olabilir 1 küçük çay bardağı leblebi yada 1 avuç kuruyemiş olabilir akşam yemeği ise şu şekilde 19.00 da 1 kase çorba 1 kase salata (sıvıyağ nar ekşisi tuz olmayacak) sumak kullanabilirsin tad vermek için limon sıkabilirsin 4 YK yoğurt et-tavuk-balik hangisini secersen , 2 dilim ekmek akşam 19.00 dan sonra asla katı yiyecek yemeyip sınırsız su ,şekersiz çay ,kahve ,sade maden suyu içebilirsin taki diğer gün saat 11 kahvaltı saatine kadar akşam yemeği ile sabah kahvaltısına kadar olan süreye aralikli oruç deniyor bu süre içinde yağ yakimi hızlanıyor günde 2 buçuk litre Su hiç yemeklerden önce ve sonra su içme yemek yerken asla su içecek içme ben bu şekilde kilo verdim
ladymomm kocasını öldürdüler parasını falan çaldılar. Ben kızıyla seher yaptı sanıyordum o kadar rahatladı ama çok fenalardı. Sonradan suçlular ortaya çıktı seher hala çalınan araba paraların derdindeydi 😂😂😂😂
papatyamsigibi
Demek ki kocası için değil paralar için çıkmış programa bahsjdkd vay 🫏 Seher 😂😂😂
ladymomm ay izlemelisin seher tam bir şeytan hsjdjfjfj 😂😂😂😂