Kizlar gecen hafta yazmistim kizlarimin dogum gunu var diye dogum gunun gelmeyerek protesto etiler🥹 halbuki esim sirf bu gun icin Almanyadan geldi. Malesef pasta kestik ve bitti… uzulerek yaziyorum simdi esimle ailesinin bir dugundeyiz ve benle konusmayarak saygisizlik yapmaya devam ediyorlar. Ben dayanamiyorum gercekten bu kadar kalplerinin kin dolduklarina inanamiyorum. Esime uzulmekten alamiyorum kendimi utanmasam herkesin icinde hungur hungur aglarim. Bu yaz son memleket tatilim artik ailemi yanima alicam gelmek istemiyoruz ikimiz asiri kotuyuz.

zuku Çok güzel bir yazı okudum az önce.

İnsanları dikkate alma işini oldukça abartıyoruz.Örneğin akıl hastanesinde biri bize hakaret etse dahi önemsemezken,sosyal yaşamda tanı ve tedavi almamış birçok sağlıksız insanın düşünce çöplüklerini önemsiyoruz.İnanın insanların birçok davranışı sizinle ilgili değil

gizew malesef bende cok begendim

simonedebeauvoir esimin kardesi ve esi sorunlari vardi ve o sorunlari dondu dolandi bana takildi. Sucum ne analatayim
      Eltim bir ay hapis yati ilegal islerden avrupada yakalandi. Ikiz kizlarim 4 aylikti ve onunda iki kizi var ve ben ikizlerimi anneme emanet edip her allahin gunu evini temizle kizlarla oyna kostur aglama cabasi cunku gercekten cok severdim kendisini. Icerden cikti sucsuz oldugu kanitlandi. Gene gittik gene sorun yoktu o yavrucaklarla iki saat yol yaptim iplemediler sonrada kalkip herkese bizi istemiyorlar biz cok yardim etik onlar bizi saymiyorlar ki gercekten oyle bir sey yok istemesem hic gitmezdim. Simdi butun esimin ailesi bana tavirli ama ben ne yaptim kimse bir kere olsun sormadi.

zuku gerçekten eşinin ailesini bu kadar önemsiyor musn her kim olursa olsun karşındakine ayna gibi ol anlayacaklardır🥰 sıkma canını

Oluyorumanlasana gercekten onemserim zaten baska kimsesi yok ki… ya sucum yada ne bileyim kotu bir sey yapsam derim ama neden bu kadar saldiriyorlar cozemiyorum. Bu kadar kindar olabilir mi bir insan cocuklari bile konusmamak icin cekistirip duruyor.

zuku Bence sen eşin için üzülüyorsun

• zuku bunu yanıtladı.

gizew esim icin zaten cok uzuluyorum oyle boyle degil ama eltimle
            5 yildir kardes gibiyiz bir anda oklar bana dondu biri bile bana neden sormadi direk sen suclusun onun psikolojisi iyi degil iyi tmm duzelsin o zamam ama hala ayni herkes icin psikolojisi iyi bana gelince sorunlu mesafe desen ucurum. Ben cok yoruldum gercekten. Cozum ariyorum artik cunku deliriyorum asiri duygusal biriyim zaten her zaman nasil basariyorum suclu olmayi anlamiyorum. Almanyaya tasindik tasinali olaylar durmuyor

zuku ortada bişey yoksa besbelli kıskanıyolar çekemiyolar böyleleri zaten uzak olsn

• zuku bunu yanıtladı.

Oluyorumanlasana Malesef esimle dun konustuk ve oda ayni seyi sabunuyor egoist ve kiskanc diyor.