Kızlar kuaförler o kadar pahalı ki omuzlarima kadar olan saçtan 2600 TL ücret istediler evde kendim açma işlemini yapabilir miyim yada nasıl yapabilirim sizce

Kaliteli güzel bi acici al 15 20 dakika beklet sacinda sonra guzelce durula daha sonra istedigin renge boya sacini fazla bekletme ama aciciyi sacinda

Oluyorumanlasana canım zaten kısacık kestiricem diplerden acmicam uçlardan açıcam diplerde zaten sarı renk var yeni actirdim veriyorum parayı su renk yaparmisin diyorum yaparım diyorlar yaptırmaya oturuyorum o renkten çok farklı renk oluyo saçma sapan karışık renkler kuaför demeye bin şahit ister

rabissa en son kullandığım marka iyiydi ama hatırlamıyorum 1-1.5 sene önce açmıştım zaten

rabissa sen bilirsin cnm inşallah tutturabilirsin ben tek renk taraftıyım cesaret edemiyorum bu yüzden açıcı ile renklendirmeye

rabissa kuaförüm ve kesinlikle kalkismayin pişman olursunuz açıcı çok risklidir ve ayarlayamazsiniz kıvamını zamanini bok sarısı gibi bisey çıkar bide önceden boya varsa saçta tam kötü olur bırak yanma riskini rengini tutturamazsiniz dillere surulmez zaten dipler civciv gibi olur uçlar açılmaz heryere eşit suremezsiniz

hacererdgn geç kaldınız denedim palette marka denedim bı arkadasim hep onu kullanıyormuş diplerim zaten küllü kumraldi diplere ellemedim uçlara yaptım sonra palettenin küllü kumral boyasını da aldım sürdüm çok güzel oldu yıpranma vs zaten olmadı kestirmek istiyordum sadece onuda kestirdim daha hoş durdu 🙏 teşekkür ederim yinede uyarınız için