cileklilolipop Kızlar tüyo verin biraz ya 🤭 mesela ben hadi aşkım daha sert diyorum , offf beni mahvettin diyorum, bağırıyorum , inliyorum…. 🙈 Siz neler söylüyorsunuz veya ses çıkarıyor musunuz merak ettim 🙂
buzdankalpler cileklilolipop bugün çok farklısın çok iyisin falan diyorum sürekli demiyorum o zaman inandırıcılığı kalmıyo 🙄
cevizlikek cileklilolipop benimki komşular duyar inleme diyor. Mecbur sessiz kalmaya çalışıyorum. 😮💨
belladonna cileklilolipop @aykirikadin @HurremSultan @perimasali802_ @TombulHatun Sizleri sahneye alalım 💃
kurabiyevarsimitvar cevizlikek yaa sesli güldüm zlwlqsmwşqşğselw aynı uyarıları ben de aldım xleöqöslwşqşfşg
perimasali802_ belladonna küfür değilde daha çok öküz hayvanlasma gibi kelimeler kullanıyorum bir keresinde aci ve zevkin doruklarındaydim annesine küfür ettim 🤣🤣
Sutlucikolati cileklilolipop ben pek konuşmuyorum konuştuğumda da hadi daha sert daha hızlı gibi şeyler söylüyorum ama çokça inliyorum eşim sağolsun 🤣🤣
melaykeeee cileklilolipop o anki şehvetle aklıma ne gelirse küfür söylemem de böyle Sexsi cümleler 😂😂 yada kelimeler
cileklilolipop melaykeeee bir şey izlemiştim çok komikti. Kadın partnerine diyor ki ilişki sırasında “ hadi bana küfür et ” ısrar ediyor küfür et sapik şeyler söyle diye adam da kadının anasına bacisina sovüyor 😂😂😂