Kdndmkdkd Selam kızlar utanıyorum söylemekten ama bu ilişkiye girince nasıl zevk alınıyor ben evlendiğimden beri o zevki yaşayamıyorum nasıl bişe bilmiyorum ben sadece afedersiniz eşimin girip çıktığını hissediyorum o kadar başka bişe yok ilişkiden sonra beyaz akıntı afedersiniz boşalma oluyor galiba ama bu kendinden geçiyorlar ya nasıl bişe olduğunu bilmiyorum zevki yani bende ne sorunu var acaba
monikaa Kdndmkdkd bence aranızda ten uyumu yok mesela bazen eşim dışarda bile eli elime değse anında onu yatağa atasım geliyor ondan bile zevk alıyorum
lboncukannesi Kdndmkdkd Bebeğim ön sevişmeyi ve ilişki esnasında konuşmayı, göz temasını yapıyor musunuz? Benim için o çok önemlidir, direkt ilişki başlarsa asla bir şey anlamam, istersen birde öyle deneyin 🌸
Sukran Kdndmkdkd öncelikle sekste flörtleşmeniz nasıl hadi yat çıkayım üstüne olmaz nazik kibar hareketlerle bedenine dokunarak seni hazırlaması gerekiyor sen söyle sen yönelt oramı elle burama dokun okşa diye.öncelik sen olmalısın sen zevk aldıkça o daha alacak her hürlü bu durumdan kltorisi keşfettin mi mesela nasıl bi his yaşattığını biliyomusun vide vajen orgazm var birliktelikle alınan haz erkek beraberlikte bira yavaş hareket etmeli kadın iyice yükselince konsantre olmalı penis vajen duvarına sürttükçe zevk alma başlar ama sende altta boş durmamalısın kalçanı kasarak yukarı kaldırmalısın poponu kaldır indir şeklinde sürtünmeyi arttırmak için bugünde burda herkese G noktasını anlatıe oldum 😂😂😂 herkes yaşamalı bu hissi yoksa tek taraflı hiç bir anlamı yok
Kdndmkdkd monikaa kız bende öpünce falan ateş gibi oluyorum ama ilişkiye girince sadece gir çık hissediyorum zevk yok 😏
Kdndmkdkd lboncukannesi yok canım tabii önceden onu yapıyoruz baya bi sonra ilişki oluyor ama bende tık yok zevk
Kdndmkdkd Sukran ön sevişmede güzel yapıyor bişeyler ama ilişkiye gelince tık yok bende onu deneyeceğim bakalım dediğini ilişki esnasında işe yarayacak mı 😂
Eskobar Kdndmkdkd zevki bütün vücudunda hissetmezsen istersen avizeye kadar fışkırt bişey farketmez belkide doğru pozisyonu bulamadın
lboncukannesi Kdndmkdkd Aşkım ilişki sırasında kendini tatmin etmeyi denedin mi bir yandan, ben çoğu zaman öyle yapıyorum kendime yardımcı oluyorum. Sende dene istersen daha kolaylaşır, yoksa fazla zaman alabiliyor..🫠